DEVOJČICA (11) SPASILA SVOJU DRUGARICU OD KROKODILA: Skočila na njega i uradila OVO, svi u neverici
Ilustracija, Foto: EPA/MOHAMED MESSARA

svaka čast

DEVOJČICA (11) SPASILA SVOJU DRUGARICU OD KROKODILA: Skočila na njega i uradila OVO, svi u neverici

Na sreću, i zahvaljujući njenoj neizmernoj hrabrosti, krokodil se povukao i više nikoga nije napao

Objavljeno:

Ova priča o neustrašivoj 11-godišnjoj Rebeki Munkombve iz Zimbabvea, koja je pre tri godine, da bi spasila svoju devetogodišnju drugaricu Latoju Muvani, skočila na leđa krokodilu i ‘iskopala’ mu oči dokazuje da deca ne znaju za granice od hrabrosti.

– Mi ostali smo već napustili jezero, a Latoja je ipak ostala da se kupa. U jednom trenutku samo smo je čuli kako viče da je nešto grize za ruku. S obzirom na to da sam od nas sedmoro tamo bila najstarija, ja sam osetila obavezu da uskočim i pomognem prijateljici – rekla je Rebeka za Sandej tajms.

Krokodil, Ajkula
foto: Printscreen/youtube

Rebeka je bez razmišljanja skočila u vodu i sela na leđa krokodilu. Bocnula ga je u oči i on je pustio njenu drugaricu, pa su oboje uspeli da doplivaju do obale.

Na sreću, krokodil se povukao i više nikoga nije napao. Zahvaljujući neizmernoj hrabrosti njene prijateljice, u bolnici je potvrđeno da je Latoja prošla samo sa lakšim povredama ruke i butine. Njene povrede, nisu bile ozbiljne i uskoro su je pustili iz bolnice.

Otac povređene devojčice kaže da još ne razume kako je Rebeka spasila njegovu ćerku od krokodila, ali kaže da joj je na tome beskrajno zahvalan.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.