OVAKO IZGLEDA LJUBAVNI ŽIVOT SIJAMSKIH BLIZANACA: Ako jedan VODI LJUBAV, da li to oseća i onaj drugi?
Ebi i Britani, Foto: Printscreen/Youtube/Subsymmetric

neverovatna priča

OVAKO IZGLEDA LJUBAVNI ŽIVOT SIJAMSKIH BLIZANACA: Ako jedan VODI LJUBAV, da li to oseća i onaj drugi?

Neverovatno je da u 21. veku i dalje postoji tabu tema, ali priča o ljubavnom životu sijamskih blizanaca je nešto o čemu se uporno ćuti

Objavljeno:

Nedavno smo pisali o sijamskim bliznakinjama Ebi i Britani koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Ljude je ponajviše zanimalo izgleda ljubavni život sijamskih bliznakinja.

Iako Ebi i Britani ne vole da pričaju o toj temi, istina je da one kao i drugi sijamski blizanci imaju ljubavni i intimni život.

Najbolji primer za to bi verovatno bila priča o Čangu i Engu Bunkeru.

Jednog aprilskog dana 1843. Čang se oženio Adelaidom Jejts, dok se brat Eng oženio njenom sestrom Seli Jejts. Na osnovu činjenice da su Čang i Adelaide imali 10 dece, a Eng i Seli 12, može se reći da su braća imala seks.

Spekulisalo se da je seksualni život braće Bunker "šokirao zajednicu" iako se činilo da su braća bila prihvaćena.

Ipak, kroz istoriju je bilo primera gde se sijamskim blinacima branilo da stupe u bračnu zajednicu. Naime, 1930. godine Vajole Hilton je pokušala da dobije dozvolu za brak, ali je odbijena jer je bila telom spojena sa sestrom Dejzi.

Hirurzi ponekad otvoreno aludiraju na seksualnost kao motivator za operaciju razdvajanja sijamskih blizanaca.

2002. godine, čim je napravio rez razdvajajući dve male devojčice spojene na čelu, jedan neurohirurg je zastao da saopšti okupljenom medicinskom timu: "Sada imamo dva venčanja na koja treba da idemo".

Ali svi se pitaju šta sijamski blizanci osećaju kada imaju polne odnose? Ako je jedan seksualno stimulisan, da li drugi to oseća? Ako jedna doživi orgazam, da li i druga uživa u istom, ma koliko nesvesno?

Sijamski blizanci, Blizankinje
foto: Printscreen/Facebook/Mistie & Kyle

Kratak odgovor je da ne znamo. Sijamski blizanci, kao i mi ostali, obično ne govore javno o svojim najintimnijim trenucima. Na osnovu onoga što znamo o značajnoj varijabilnosti da jedan sijamski blizanac oseća deo tela (npr. ruku) koji navodno „pripada“ drugom blizancu.

Ako blizanci dele jedan set genitalija, oboje će osetiti bilo kakvo dodirivanje "tamo dole". Da li obe ili obojica "imaju odnose" ili ne sa trećim osobom zavisi od toga kako razmišljate o "imanju seksa".

Brojne studije su pokazale da sijamski blizanci verovatno imaju manje seksualnih odnosa od prosečnih ljudi, ali ne zato što im je teško da pronađu partnera, nego što jednostavno nemaju toliku potrebu za partnerom kao mi ostali.

Većina njih je rekla da su već povezani sa srodnom dušom, a to je njihov brat ili sestra, te da im zbog toga u većini slučajeva nije potrebna treća osoba. Kada sijamski bliznaci imaju seks sa trećom osobom, da li je to onda grupni seks - ovo i dalje ostaje tabu tema, piše theatlantic.com

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.