OVA BOMBA JE ŽENA BRANKA ĐURIĆA: U pitanju je POZNATA GLUMICA, bićete IZNENAĐENI (FOTO)
Branko Đurić, Foto: Pintscreen

BACITE POGLED

OVA BOMBA JE ŽENA BRANKA ĐURIĆA: U pitanju je POZNATA GLUMICA, bićete IZNENAĐENI (FOTO)

Đuro je bio frontmen ovog benda, pevač i svirao je gitaru. „Bombaj štampu“ su osim njega činili i gitaristi Nedim Babović i Nedžib Jeleč, klavijaturista Nikša Bratoš i bubnjar Ademir Volić

Objavljeno: 19:22h

Branko Đurić - Đuro je poznati glumac, režiser i reditelj.

Đurić je rođen u porodici oca Srbina i majke Muslimanke. Slavu u bivšoj Jugoslaviji je stekao serijom Top lista nadrealista. Takođe je bio pevač i gitarista sarajevske rok grupe Bombaj Štampa.

Tokom rata u bivšoj SFRJ, Đurić se preselio u Sloveniju, gde i sada živi i vodi producentsku kompaniju Orangel. Oženjen je slovenačkom glumicom Tanjom Ribič, sa kojom je glumio u najgledanijem slovenskom filmu svih vremena Kajmak i marmelada kojeg je sam režirao. Đurić ima sina Filipa, i kćerke Zalu i Elu.

Branko Đurić
foto: Espreso

Takođe je radio u Hrvatskoj, gde je imao svoju emisiju Pet minuta slave na Nova TV, a producirao je i seriju Naša mala klinika.

Njegova predstava „Đurologija“ oborila je sve rekorde gledanosti. S ovom predstavom obišao je ceo svet. Pored zemalja bviše Jugoslavije, sa „Đurologijom“ je nastupio i u Americi, Australiji, i mnogim drugim zapadnim zemljama. Napisao je knjigu „Mojih pedeset“ u kojoj je opisao svoj život i mnoge dogodovštine u karijeri. Priznao je da je, dok je pisao, nekoliko puta zbog emocija pustio i suze.

1 / 4 Foto: Espreso.co.rs
Branko Đurić
foto: Facebook

Započeo je saradnju sa jednim italijanskim agentom i počeo je da dobija ponude za uloge u italijanskim filmovima. To mu se mnogo više svidelo od uloga koje mu je nudio Holivud, kao što su ruski špijuni, mafijaš sa Balkana i slično. Tako je počeo da igra u većem broju italijanskih filmova i uglavnom je, zbog jezika, glumio strance.

Đuro je imao priliku da se pokaže i u voditeljskom poslu i to mu je pošlo za rukom. Tako su gledaoci pored malih ekrana mogli da uživaju u njegovom šarmu i humoru kada je kao voditelj radio emisiju „Pet minuta slave“ na Novoj TV. U popularnom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ bio je član žirija. Dve decenije nakon „Ničije zemlje, Đuro je obnovio saradnju sa rediteljem Danisom Tanovićem i to na filmu „Deset u pola“ koji je otvorio 27. Filmski festival u Sarajevu. Tanović je glavne uloge poverio Branku Đuriću, Goranu Navojecu, Medihi Muslimović i drugima, dok su se u sporednim ulogama, pored iskusnih bosanskohercegovačkih glumaca našli i studenti Akademije scenskih umetnosti u Sarajevu.

Branko Đurić
foto: Printscreen

Supruga jednog od omiljenih glumaca Branka Đurića Đure, atraktivna Slovenka, glumica Tanja Ribič, iz godine u godinu ostavlja bez teksta svojim zanosnim telom i fantastičnom linijom u 50. godini.

Međutim, malo ko zna da je njihova dvadesetpetogodišnja ćerka Zala krenula stopama svojih roditelja, te da se i ona bavi glumom i muzikom.

Lepa Tanja redovna je na društvenim mrežama, na radost pripadnika jačeg pola (iako ni žene ne ostavlja ravnodušnima), a pravi je raj za oči kada dođe leto i kada pokaže čime raspolaže.

Tanja Ribič
foto: Ptintscreen

Branko ima više nego dovoljno razloga da bude ponosan na svoju suprugu, kao što je ona ponosna na svoje zategnuto telo...

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.