OVA HRVATICA SE NUDILA ZA NOVAC, A ONDA JE UGOVORILA I SASTANAK: Kada je otkrila ko je KLIJENT, usledio je ŠOK
Foto: AP

šok

OVA HRVATICA SE NUDILA ZA NOVAC, A ONDA JE UGOVORILA I SASTANAK: Kada je otkrila ko je KLIJENT, usledio je ŠOK

Patricija je odmah privedena i saslušana, a protiv nje je podneta i prekršajna prijava

Objavljeno:

Prostitucija, koja se naziva i najstarijim zanatom, evoluira u različitim vremenima, pa i danas. Njene tehnike se menjaju, pa je prostitucija dogovorena mobilnim telefonom sve češća.

Tako je Patricija (31) u oglasniku pod rubrikom „Bruneta 23” u rubrici lični kontakti reklamirala pružanje usluga i kao kontakt dala svoj broj telefona, dok je kao oglašivač dala lažne podatke o muškoj osobi. Juraj se u julu javio na taj oglas i ona mu je u svom zagrebačkom stanu ponudila “pružanje usluga 400 kuna (oko 6.000 dinara) za pola sata, odnosno 600 kuna (oko 9.000 dinara) za sat”.

Međutim, Juraj je bio dežurni policajac koji je, kako je rekao, nakon Patricijine ponude, „kada je utvrdio činjenično stanje i identifikovao se kao policajac”, pozvao kolegu u blizini. Patricija je odmah privedena i saslušana, a protiv nje je podneta i prekršajna prijava.

Prostitucija
foto: Profimedia

Sudija za prekršaje u utorak je Patriciju osudio na 20 dana uslovnog zatvora i trajno oduzeo dva mobilna telefona koji bi ponovo mogli da se koriste za izvršenje prekršaja. Patricija se nije pojavila na ročištu, niti se odazvala sudskim pozivima, a policija je bezuspešno pokušala doći do nje na više adresa.

Možda bi bilo previše optimistično očekivati da će Patricija dobiti novi mobilni telefon i sama kontaktirati sud i policiju, čini se realnijim da će nakon toga prestati da obavlja kriminalne radnje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.