OVAJ MUŠKARAC JE MUŽ NADE ŠARGIN: Isplivala SLIKA, njegova FACA svima je POZNATA, zanemećete (FOTO)
Nada Šargin, Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE TO

OVAJ MUŠKARAC JE MUŽ NADE ŠARGIN: Isplivala SLIKA, njegova FACA svima je POZNATA, zanemećete (FOTO)

Pozorišnu karijeru započela je u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, a danas je prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu

Objavljeno:

Nada Šargin je srpska pozorišna, filmska i televizijska glumica.

Nakon završene škole i gimnazije u rodnom gradu, upisala je glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu u klasi profesorke Vide Ognjenović. Diplomirala je 2001. godine zajedno na klasi sa Ivanom Bosiljčićem, Slobodanom Stefanovićem, Igorom Đorđevićem, Jelenom Gavrilović, itd.

Pozorišnu karijeru započela je u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, a danas je prvakinja Narodnog pozorišta u Beogradu.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Za svoj rad dobila je razna priznanja, kako domaća tako i inostrana. Udata je i majka ćerke Eve.

Nada Šargin je prvu filmsku ulogu imala u drami Žurka. Iste godine prijavila se na audiciju za ulogu Lane u filmu Diši duboko, ali je ta uloga pripala njenoj najboljoj prijateljici Jeleni Đokić. Sledeće godine je snimala triler Krojačeva tajna.

Nada Šargin sa Stipetom Mesićem i glumcem Predragom Vušovićem na premijeri filma Nije kraj u Zagrebu 28. maja 2008.

Nada Šargin
foto: Printscreen/Youtube/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Prvu veliku ulogu imala je u filmu Olega Novkovića Sutra ujutro, za koju je dobila nagradu "Carica Teodora" za najbolju žensku ulogu na 41. filmskim susretima u Nišu. Značajne uloge ostvaruje u filmovima Nije kraj, Čarlston za Ognjenku, Žena sa slomljenim nosem, Neko me ipak čeka i Nebo iznad nas, kao i u televizijskim serijama Vratiće se rode, Vere i zavere i Nemanjići.

Svoju pozorišnu karijeru započinje u Novom Sadu, a do sada je igrala u svom rodnom Zrenjaninu, u Kragujevcu, Budvi i na svim beogradskim scenama. Prvakinja je drame Narodnog pozorišta u Beogradu.

Nada Šargin
foto: Printscreen/Youtube/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Nevenčani suprug Nade Šargin poznati je domaći reditelj, čiji film "Ederlezi Rising" smo gledali pre nekoliko godina. Nezadovoljava se samo snimanjem na ovim prostorima i želja mu je da nastavi karijeru u Holivudu. Od glumice je mlađi sedam godina, zbog čega je odnos zaljubljenog para još lepši i intenzivniji. Zajedno imaju ćerku Emu.

O njenom privatnom životu malo se zna, pa tako javnost nije previše upoznata s tim da je već dugo u vanbračnoj vezi sa domaćim rediteljem Lazarom Bodrožom.

Nada Šergin
foto: Dragana Udovičić

U jednom od retkih intervjua u kojem je pričala o privatnom životu, poznata glumica je pričala je o zajedničkom životu sa rediteljem.

- Na ljubav sada gledam lepše, dublje, više. Ona je u meni porasla, otkrila sam dubinu i veličinu koju može da dostigne, shvatila sam koliko daleko mogu da idu najnežnije emocije. Shvatila sam, takođe, koliko mi zapravo sebi ne dozvoljavamo da osećamo lepe stvari, koliko nismo ni svesni kakve emocije postoje u nama dok se one jednom ne probude. Možda su svima nama problem očekivanja… Svi stalno nešto očekujemo i to je prirodno, jer želiš da uistinu kvalitetne stvari budu pod reflektorima, a to nekad jeste teško, ali, nažalost, ovde u Srbiji prečesto nije - kazala je dramska umetnica.

Nada Šargin
foto: Printscreen/Youtube/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Muž Nade Šargin izuzetan i je i vrlo talentovan umetnik. Nažalost, cenjena glumica i on još nisu imali prilike da sarađuju, ali nadaju se tome.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.