PUKLA BRUKA! Poznati fudbaler tražio GOLE SLIKE OVOJ rijaliti zvezdi
Foto: Printscreen/Instagram

iznenadićete se

PUKLA BRUKA! Poznati fudbaler tražio GOLE SLIKE OVOJ rijaliti zvezdi

Poznati fudbaler Majkl Oven (42) poslao je na stotine poruka bivšoj učesnici Velikog Brata, Rebeki Džejn (37), od kojih su neke vrlo eksplicitne

Objavljeno: 12:45h

Naime, tražio je od rijaliti zvezde da mu pošalje 20 svojih slika u toplesu kako bi ih on ocenio, prenosi Mirror.

Oven je Rebeki rekao da mu pošalje obnažene fotografije i da 'ništa ne prepusti mašti', te joj je priznao da je jednu njenu sliku pogledao čak 65 puta. Predložio joj je da se nađu na trkama konja i rekao je kako ga je zaintrigirala njena telesna građa i pitao je da li su njene grudi prave.

Njih dvoje su razmenili nekoliko poruka, a prijatelj je rekao da je Rebeka, inače diplomirana pravnica i advokatski pripravnik, bila je oduševljena što ju je kontaktirao njen junak iz detinjstva. Ali, tema razgovora je ubrzo postao seks, a sve se intenziviralo tokom aprila.

"Kad je zamolio Rebeku za još fotografija, navodno joj je rekao: 'Hajde, pošalji ih. Putovanje do Londona je jako dugo i dosadno pa moram nešto učiniti... Ne prepusti ništa mašti, a ja ću ti reći jesu li dobre za društvene mreže, nadam se da nijedna nije prikladna."

Molio je za još te dodao: 'Sigurno imaš puno slika u rezervi. Mislio sam da ću ih dobiti desetak. Nema smisla sada da odustaneš. Nije loše. Izvrsno! Ovo definitivno nije prikladno za društvene mreže. Pošalji mi ih jedno dvadesetak."

Zatim mu je Rebeka poslala fotografiju sebe u kadi, nakon što joj je rekao da sedi u dnevnom boravku sa porodicom.

Majkl je Rebeki rekao da zapravo nije oženjen i da je to laž. 'Rekao je da je to brak iz interesa, koji postoji samo zato da bi se njihov posao s trkačkim konjima nastavio', rekla je, dodavši: 'Ali ja sam odbila da ga upoznam. Da budem iskrena, nije zadovoljio moje kriterijume vezane za visinu, premali je'.

Oven je nakon fudbala postao uzgajivač trkačkih konja, a u drugoj poruci pozvao je Rebeku da se nađe sa njim na trkama u aprilu, rekavši: "Koliko si udaljena od Donkastera? Dolazim za nekoliko nedelja na nekoliko dana, pa možemo tada da se nađemo."

Inače, Oven je oženio ljubav iz detinjstva, Luiz Bonsal, u junu 2005. godine, a Rebeku je počeo da prati na Tviteru 18. marta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.