NAJJAČI VIC O LUKASU, POPADAĆETE OD SMEHA! Imao Aca Lukas papagaja...
Aca Lukas, Foto: Printscreen

da se onesvestiš

NAJJAČI VIC O LUKASU, POPADAĆETE OD SMEHA! Imao Aca Lukas papagaja...

Nasmejaćete se do suza i hvatati za stomak !

Objavljeno: 18:34h

"Stojim iza svega u životu. Za 99 odsto stvari se ne kajem, jer čovek iz svega treba da izvuče pouku. Rekao sam da je jedina greška bila droga. Ipak, probao sam je jer nisam znao. Ja sam brži od interneta i moji klinci sve što su saznali o meni saznali su od mene, pa i za drogiranje".

Ovako je pevač Aca Lukas u jednom intervjuu pričao o svojim porocima o kojima otvoreno govori u javnosti.

Shodno tome korisnici društvenih mreža rešili su da se našale na račun pevača pa su osmislili šaljiv vic o njemu, a mi ga prenosimo u celosti bez da nekog uvredimo.

- Imao Aca Lukas papagaja u kući koji mu je uglavnom stajao na gredi u dnevnom boravku. Jednom kada se Aca vratio kući sa turneje, odmah je seo za sto u dnevnom boravku i napravio napravio sebi 2 "crte", ali mu se išlo u WC, pa je otišao.

Kada se vratio, video je da jedna nedostaje. Pogledao je u papagaja, ali papagaj je samo čistio svoje perje, ne obraćajući pažnju na njega.

Sutradan kada se Aca vratio iz studija, opet je seo za sto u dnevnom boravku i uradio isto, ali u tom trenutku mu je zazvonio fiksni telefon koji se nalazio u spavaćoj sobi, pa je otišao da se javi. Kada je završio razgovor, vratio se u dnevni boravak i primetio je da opet nedostaje jedna. Pogledao je u papagaja ali ovaj je opet čistio svoje perje ne obraćajući pažnju na njega.

Međutim Aca Lukas mu je prišao i rekao: "Hajde uradi to još jednom, počupaću ti svo perje, JE L' JASNO?"

Sutradan se Aca Lukas vratio sa probe i opet je seo za sto u dnevnom boravku, i opet isto, ali u tom trenutku mu je neko zazvonio na vrata. Otišao je da vidi ko je,a to je bila komšinica. Kada je završio razgovor sa njom, koji je obavio na samim vratima, vratio se nazad u dnevnu sobu, i video je da nema nijedne linije, a da je papagaj nestao.

Počeo ga je tražiti po kući. Nije ga našao u kuhinji, nije ga bilo ni u trpezariji, a ni u spavaćoj sobi, a onda je otvorio vrata wc-a i tamo zatekao papagaja kako leži u kadi, sam sebi čupa perje i viče: "EVO TI PERJE, JE*ALO TE PERJE".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.