Slučajno gurnuo penis u nju! Da li ste čuli gluplje opravdanje za silovanje? A tek kad čujete razlog...

Pazi što ti verujemo

Slučajno gurnuo penis u nju! Da li ste čuli gluplje opravdanje za silovanje? A tek kad čujete razlog...

Tokom suđenja za silovanje 18- godišnje devojke, tužiocu je pokušao da objasni da on nikoga nije napastvovao, već da je nehotice pao na žrtvu
Objavljeno:

Ehsan Abdulaziz, 46-godišnji milijarder koji odlično zarađuje na nekretninama, uspeo je ispred Kraljevskog suda u Londonu da ponudi bizarno izvinjenje po principu: "Časni sude, žrtva mi je sama skočila na nož. I tako 46 puta"! Ako vam na ulici priđe izgubljeno dete, ne nasedajte! To je nov način da kradu, siluju i otimaju žene! (FOTO) Naime, Abdulaziz je tokom suđenja za silovanje 18- godišnje devojke, tužiocu Džonatanu Dejvisu pokušao da objasni da nije on nikoga napastvovao, već da je nehotice pao na žrtvu i da je pritom možda slučajno u nju gurnuo penis. Optuženi je prvo tvrdio da uopšte nije imao polni odnos s žrtvom, ali u međuvremenu okolnosti su ga prisilile da promeni iskaz jer je na devojci pronađena njegova sperma.

Abdulaziz je mladu damu upoznao u jednom noćnom klubu 7. avgusta prošle godine, te joj je velikodušno ponudio, baš kao i njenoj prijateljici, da ih poveze kućama u svom Aston Martinu. Starica (91) umrla nakon divljeg seksa sa oženjenim komšijom! Devojke je u međuvremenu nagovorio da pođu s njim u njegov stan, a nedugo potom jednu je odveo u svoju spavaću sobu, gde su i imali seksualni odnos (uz pristanak devojke). Abdulazizu to ipak nije bilo dovoljno pa se bacio na žrtvu u koju je pokušao da penetrira, a to je devojku trgnulo iz sna i nateralo da pobegne. Abdulaziz je u prvom iskazu pokušao da se prikaže kao pravi džentlmen, te je izjavio da je devojka sama gurnula njegove ruke među svoje noge, na šta ju je on zamolio da ode uz obećanje da će joj pozvati taksi.
Ipak, nakon što je na njoj pronađena sperma, taj detalj pokušao je da objasni sledećim rečima: - Budući da sam spavao s njenom prijateljicom, imao sam spermu po rukama, a i penis mi je još uvek bio krut. Ona me uhvatila za ruke i gurnula ih između svojih nogu. Tada sam izgubio ravnotežu i na nju pao, a pritom je možda slučajno došlo do penetracije - rekao je Abdulaziz. Suđenje se nastavlja. (Espreso.co.rs / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.