ČISTIO SAM DRUŠTVO OD BIOLOŠKOG OTPADA: Jezive reči čoveka koji je smislio IGRU ZBOG KOJE SE DECA UBIJAJU
Foto: Printscreen/youtub/Mmedia Mreza

U pritvoru

ČISTIO SAM DRUŠTVO OD BIOLOŠKOG OTPADA: Jezive reči čoveka koji je smislio IGRU ZBOG KOJE SE DECA UBIJAJU

Nagađa se da je na nagovor Bjudeikina ili drugih "mentora" život oduzelo više desetina maloletnika
Objavljeno:

Iz zloglasnog zatvora Kresti u Sankt Peterburgu gde mladić od novembra čeka suđenje, izvestili su kako su dosad primili na desetine ljubavnih pisama koje su mu i predali.

Google je spreman: Ovaj OS će jednog dana zameniti Android? (VIDEO)

Kazali su kako mu prema zakonu ne mogu zabraniti da prima pisma, ali ni da šalje pisma tinejdžerkama koje mu otvoreno daju svoje adrese.

Psihološkinja Veronika Matjušina smatra kako devojke koje su se u njega zaljubile ne dobijaju dovoljno pažnje i ljubavi od svojih roditelja, a da im ovaj zgodni mladić pruža određenu potporu i daje im pažnju koja im je potrebna.

Neki procenjuju da je više od 100 ruskih maloletnika, mahom devojaka, umrlo nakon što su postali opsednuti grupama koje podstiču na samoubistvo na ruskoj inačici Facebooka 'VKontakte'.

Anton Breido iz Istražne komisije Rusije upozorio je kako je Bjudeikin vrlo dobro znao šta treba da napravi kako bi došao do rezultata.

- Počeo je 2013. godine i otada je usavršio taktiku i usput ispravljao greške. Filip i njegovi pomoćnici prvo su privukli decu u grupe na društvenoj mreži koristeći jezive video snimke. Zadatak im je bio da privuku što više dece, a onda da procene ko je od njih najskloniji psihološkim manipulacijama.

Odlazak legende: Sub-Zero napustio Mortal Kombat... (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.