ŽIVOG GA ZAKOPALI U MRVAČKOM SANDUKU NA 7 DANA: Prolazio je agoniju pod zemljom, a sve zbog BIZARNE stvari (VIDEO)
Džejms Stiven Donaldson, Foto: Printscreen/youtube/MrBeast

čega sve nema?!

ŽIVOG GA ZAKOPALI U MRVAČKOM SANDUKU NA 7 DANA: Prolazio je agoniju pod zemljom, a sve zbog BIZARNE stvari (VIDEO)

Džejms Stiven Donaldson, poznat na društvenim mrežama kao MrBeast pristao je da provede sedam dana dva metra pod zemljom

Objavljeno:

U specijalno opremljenom mrtvačkom sanduku od stakla odležao je jutjuber čitavu nedelju, a tokom eksperimenta se pored fizičkih suočio i s posledicama po mentalno zdravlje.

Većina ljudi kad pomisli da mogu živi da budu sahranjeni oseti strahovitu nelagodnost, zato je MrBeast odlučio da doživi ovo iskustvo ne bi li došao do 200.000.000 sabskrajbera na svom kanalu na Jutjubu, što je i uspeo.

Za ovu opasnu avanutru on je svoj sanduk opremio svetlom, hranom, pet litara vode, ali i dovod kiseonika da se ne bi ugušio. Kao pomoć telu da mu mišići ne bi atrofirali poneo je i minijaturne tegove.

Već posle 48 sati počeo je da oseća posledice višesatnog ležanja, nedostatka prostora i sunčeve svetlosti. Iako nije imao od čega da se umori, patio je od nesanice a i suze bi mu tekle same od sebe pa je priznao i da se psihički ne oseća dobro.

On je sve vreme imao kontrolu od spolja jer su ga njegova tri prijatelja non-stop nadgledala, komunicirala sa njim, pa čak i zbijala šale da ne bi pao u preveliku dubiozu.

Kada je nakon sedam dana izašao napolje, najteže mu je bilo da stane na noge a pošto je osećao ohromnu slabost, morao je da ode i kod doktora na kontrolu.

Njegov video na Jutjubu trenutno ima preko 81 milion pregleda, 4,6 miliona lajkova i preko 98.000 komentara.

BONUS VIDEO

03:18

BACILI SU CD U GROB, A ONDA JE NASTAO PAKAO! Niggor o vidovnjaku i tragičnoj sudbini grupe Montenigers: ZAKOPALI SMO SAMI SEBE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.