DA LI JE OVA ŽENA NORMALNA I PRI SEBI? Majka naterala sina da radi OVO pred kamerom i ZGROZILA SVE, AU (VIDEO)
Majka i dete, Foto: Printscreen/Tik-Tok/thebutterflyarchivee

šok

DA LI JE OVA ŽENA NORMALNA I PRI SEBI? Majka naterala sina da radi OVO pred kamerom i ZGROZILA SVE, AU (VIDEO)

Budući da je klip izazvao bes, influenserka je tada odlučila da ga povuče i da privremeno izbriše svoj kanal na Jutjubu.

Objavljeno: 08:59h

Jedna mama postala je popularna ali u negativnom smislu, nakon što je pre dve godine objavila snimak kako govori detetu da pozira dok plače. Ovaj klip je postao aktuelan pošto su ga podelili neki jutjuberi osvrnuvši se sa prezirom na to.

Čejen je vodila vlog, gde se i pomenuti snimak našao i tema je tada bila to da je njenom štenetu dijagnostikovano stanje poznato kao parvovirus. Iako ga je jutjuberka uklonila zbog osude javnosti, klip se ponovo pojavio na Tviteru. U snimku se čuje kako Čejen govori sinu Kristijanu, koji je tada imao devet godina, da se "ponaša kao da plače" zarad videa, dok se čuje kako dečak odgovara majci da "zapravo plače".

Budući da je klip izazvao bes, influenserka je tada odlučila da ga povuče i da privremeno izbriše svoj kanal na Jutjubu. Ona je za Insajder rekla kako je samo želela da bude van mreže i da da prioritet svom detetu.

- Zgrožena sam i užasnuta onim što sam uradila i apsolutno nema nikakvog izgovora. To je strašno na više načina. Volim svoje dete više od svega i zauvek ću žaliti zbog ovog trenutka - rekla je ona.

Posle petomesečne pauze Čejen se vratila na svoj kanal rekavši da snimak nije dostupan i da više neće predstavljati svog sina na svom kanalu.

Ipak, snimak je našao put do korisnika društvenih mreža pa je ranije ovog meseca postavljen na TikTok i tu je dobio milionske preglede, a ponovo je objavljen i na Tviteru, pa mnogi nisu bili upoznati sa ovom kontroverzom oko influenserke.

BONUS VISEO:Beba džin i majka heroj iz Gornjeg Milanovca

01:58

Beba džin i majka heroj iz Gornjeg Milanovca

(Espreso/republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.