PAR IZ BRITANIJE UŽIVA U IGRANJU ULOGA MAME I TATE: Potrošili preko 7.000 dolara na kolekciju 13 LAŽNIH BEBA! VIDEO
Žena sa 13 lažnih beba, Foto: Printscreen/youtube/SWNS

BIZARNO

PAR IZ BRITANIJE UŽIVA U IGRANJU ULOGA MAME I TATE: Potrošili preko 7.000 dolara na kolekciju 13 LAŽNIH BEBA! VIDEO

Ovaj par uživa u igranju uloga mame i tate

Objavljeno:

Džes Elis (27) i njen verenik Ejveri Rasen (33) su “mama” i “tata” za 13 lažnih beba,njih dvoje menjaju pelene lutkama i vozaju ih u kolicima i rade sve što se radi kod pravih beba.

Elis je počela da sakuplja novorođene lutke – igračke po uzoru na bebe – tokom vrhunca pandemije u maju 2020. kada se osećala “usamljeno”.

“Uvek sam voleo bebe – postoji nešto veoma smirujuće u držanju bebe“, rekla je Elis koja je iz istočnog Londona za SouthWest News Service.

Lašna beba
foto: Printscreen/youtube/SWNS

Nakon što je kupila svoju prvu “bebu” Rebeku, jednomesečnu devojčicu, za oko 300 dolara, počela je da razvija opsesiju prema lažnim bebama

Njena druga lutka stigla je u novembru 2020. godine, a to je bilo drugo novorođenče po imenu Sem — koje je koštalo skoro 700 dolara.

Elis je potrošila do sad, skoro 7.500 dolara na svoju kolekciju lažnih beba, koja takođe uključuje jednomesečnu Jun, osmomesečnu Bruklin, novorođenu Manuelu, tromesečnu Zain, novorođenu Lili, novorođenu Annalese, novorođenu Ariju; Čarli 1; Pipa 1 i June 4.

Njeno najskuplje “dete“ odnoso beba je Cookie, prevremeno rođena devojčica, koja ju je koštala 2.100 dolara.

“Volim da ih gledam i da, ponekad možete vrlo brzo da pogledate i zavarate se misleći da su stvarni. Veoma je terapeutski držati ih, ako sam pod stresom ili uznemiren, to je veoma smirujuće. Na neki način, oni vam pomažu da se pripremite da budete roditelj.” rekla je Elis za medije.

Iako roditelji uvek kažu da nemaju omiljeno dete, Elis se ne plaši da prizna da zaista ima omiljeno “dete“ – Ariju, njeno najnovije.

“Često je držim u sedištu automobila, jer mislim da tamo izgleda najrealnije“, rekla je ona. “Gledam je i mislim da je prava, ovo je još jedan razlog zašto je držim u sedištu automobila jer izgleda kao da sam je upravo doveo kući iz bolnice. Ona je predivna.”

Elis je rekla da se lutke ponekad pomešaju sa pravim bebama kada su u javnosti, ali njen odgovor “zavisi od toga da li žurim ili ne”.

“Ako žurim, a oni pohvale kako su slatki, reći ću ‘hvala’ ali ako budem imao više vremena, objasniću kako su to lutke i kako su ljudi obično zaista zainteresovani.” objasnila je ona.

Raasen njen verenik „neverovatno podržava“ Elisovu zaljubljenost u lažne bebe i čak joj pomaže da im promeni pelene i da ih obuče.Njena mama, Niki, 60, takođe je bila izuzetno podrška i zainteresovana za aspekt umetnosti i kako se prave – i čak ih je odvela na predstavu lutaka piše New York post

Međutim, njen tata Endrju (55) kaže joj da je kolekcija „veoma bizarna… ali je takođe ponosan na mene što radim nešto u čemu uživam i što se ne stidim da pričam o tome”.

BONUS VIDEO:Beba džin i majka heroj iz Gornjeg Milanovca

01:58

Beba džin i majka heroj iz Gornjeg Milanovca

(Espreso/zanimljivostidana)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.