JEZIV SNIMAK SA KAMERE IZ DEČIJE SOBE PREPLAŠIO INTERNET: Beba VRIŠTI, otac tvrdi da je reč o PARANORMALNOM (VIDEO)
Dete vuče nešto od ispod kreveta, Foto: Printscreen/Tik-Tok

UVRNUTO

JEZIV SNIMAK SA KAMERE IZ DEČIJE SOBE PREPLAŠIO INTERNET: Beba VRIŠTI, otac tvrdi da je reč o PARANORMALNOM (VIDEO)

Jeziv snimak sa nadzorne kamere u dečijoj sobi postao je viralan na TikToku.

Objavljeno:

Otac dvogodišnje devojčice objavio je video u kojem, kako on tvrdi, devojčicu nešto ili neko vuče ispod kreveta.

Na snimku se vidi kako se devojčica igra i posle nekoliko trenutaka odlazi na drugi kraj svog kreveta gde se saginje ispod kao da nešto traži. Uskoro je počela da doziva majku i plače dok je sve brže nestajala ispod kreveta.

Nema šanse da bi se nečega uplašila i dozivala majku, a onda svojevoljno otišla ispod kreveta", "Zar vaša supruga ne čuje kako devojčica zvuči? Očigledno je da je uplašena i da vrišti za mamom. Srce mi je stalo", "Na vašem mestu bih predao ključeve tom duhu i iselio se iz kuće", "Ovo je toliko jezivo", "Gore od horora", samo su neki od komentara ispod objave.

Kasnije je otac objavio još nekoliko snimaka i otkrio da njihova ćerka više ne spava u toj sobi.

Naravno, ima i onih koji su ipak pobornici racionalnog (i najčešće, ako ne i uvek) tačnog objašnjenja. A to je da se devojčica podvukla pod krevet, a onda se uplašila, jer je ostala zaglavljena, i počela da doziva majku. Ili je to, ili Baba Roga, kako i dalje veruje otac bebe, stvarno postoji...

Najgore u celoj priči bi bilo to da otac ipak zna da Baba Roga ne postoji i da samo koristi svoje dete kako bi stekao popularnost na društvenoj mreži.

00:50

PATRIJARH PAVLE JE BIO STROG SAMO U JEDNOM SLUČAJU Janjić odgonetnuo: Rođen je kao svako drugo dete, ZBOG OVOGA JE POSTAO VELIKI

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.