RASEKLI SU MU TELO, MOGAO JE DA VIDI SOPSTVENA CREVA: Umirao je u bolovima, a onda se desilo ČUDO (FOTO)
Džesika, Foto: Police/Newcastle Cronicle live

jezivo

RASEKLI SU MU TELO, MOGAO JE DA VIDI SOPSTVENA CREVA: Umirao je u bolovima, a onda se desilo ČUDO (FOTO)

Gospodin Binks probudio se u bolovima u Džesikinom stanu u Nort Šildsu i otkrio da mu creva vire, pre nego što su mu ovavili oko vrata kabl od punjača uz brutalne pretnje.

Objavljeno: 15:20h

Par je izveo “monstruozan” napad u kojem su rasekli telo čoveka kako bi mogao da vidi svoja creva i rekli da će mu izvaditi srce, saslušano je na sudu.

Džon Hemblin i Džesika Vinhem proglašeni su krivima za pokušaj ubistva nakon što su isekli Pola Binksa dok je spavao, toliko gadna da je mogao da vidi svoja creva, a onda su mu pretili da će mu iščupati srce, izveštava Njukasl hronikl lajv.

Džesika
foto: Police/Newcastle Cronicle live

Gospodin Binks probudio se u bolovima u Džesikinom stanu u Nort Šildsu i otkrio da mu creva vire, pre nego što su mu stavili oko vrata kabl od punjača uz brutalne pretnje.

Na kraju su ga ipak pustili da ode u takvom stanju, a on je jako krvareći pokucao na vrata šokiranih stanovnika zgrade, koji su mu pomogli pre nego što je stigla hitna pomoć.

Džon
foto: Police/Newcastle Cronicle live

Džon Hemblin i Džesika Vinhem proglašeni su krivima za pokušaj ubistva, a porotnicima je trebalo samo pola sata da ih osude.

Još nije utvrđeno zbog čega su počinili ovakvo brutalno nedelo, ali se pretpostavlja da su se posvađali oko informacija o pornografskim sadržajima i narkoticima koje je imao o njima dvoma.

Tretman prema njihovoj žrtvi bio je neljudski, bio je to monstruozan napad na čoveka koji je verovao da je bezbedan i u društvu prijatelja. Želim da se zahvalim žrtvi na hrabrosti tokom čitavog vremena. Nijedna zatvorska kazna nikada neće otkloniti bol zbog onoga što se dogodilo, ali se nadam da će mu ova osuđujuća presuda doneti utehu znajući da su njegovi napadači izvedeni pred lice pravde i da će biti primorani da plate za svoje podle postupke. Hvala i paru koji je primio žrtvu u trenutku potrebe i pomogao mu do dolaska hitne pomoći – rekla je inspektorka Džil Hol na suđenju.

Sud je čuo da je Hemblin (41) boravio sa Vinhem (20), a 30-godišnji Binks provodio je vreme sa njima oko dve nedelje prošlog septembra pre napada, pijući i drogirajući se.

U monstruoznom napadu Binks je zadobio sedam odvojenih rana nožem, uključujući uho, grudi, leđa i ruku, a jedna od njih mu je ušla u jetru.

Takođe je imao kompresijsku povredu vrata od kabla za punjenje telefona. Pukom srećom, hitna pomoć ga je reanimirala i posle dugog oporavka u bolnici, sada je živ i zdrav.

(Espreso/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.