RUS SNIMIO ŠTA SE DEŠAVA U TOKU UMIRANJA, USPEO DA UHVATI NAJJEZIVIJU STVAR IKAD: Izašao ŠOK SNIMAK (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tviter

pogledajte i sami

RUS SNIMIO ŠTA SE DEŠAVA U TOKU UMIRANJA, USPEO DA UHVATI NAJJEZIVIJU STVAR IKAD: Izašao ŠOK SNIMAK (VIDEO)

Profesor je izumeo specijalni softver pomoću kojeg navodno vidi koje delove tela životna sila prva napušta

Objavljeno: 11:58h

Ruski naučnik Konstantin Korotkov tvrdi da je jedini kojem je uspelo da snimi kako duša napušta telo. Navodno je uhvatio taj momenat inovativnom metodom sa gasovima koji olakšavaju vizuelizaciju.

Iako je prošlo više godina od te epohalne vesti, nije zabeleženo da je posle njega iko prijavio neko slično otkriće, koje su u prvi mah nakon što je on to obnarodovao pojedini svetski mediji odmah svrstali u potencijalno jedno od najvećih otkrića čovečanstva.

Sam Korotkov, profesor kompjuterskih nauka i biofizike na Univerzitetu za informacione tehnologije u Sankt Peterburgu, izumitelj softverskog kompleksa GDV (tehnike vizualnog prikaza pražnjenja gasa – naprednog sredstva za proučavanje funkcija tela i uma pomoću čitanja aure i ljudskog biopolja), je istakao da je koristio bioelektrografičku kameru da fotografiše smrt neke osobe, a njegovi rezultati su neverovatni.

– Pupak i glava su prvi delovi tela koje napusti životna sila, odnosno duša, a poslednje na red dolaze prepone, odnosno polni deo, i srce – kazao je ruski naučnik, koji je takođe istraživao i one koji su imali iznenadnu nesreću u kojoj su izgubili živote.

U slučajevima kada duša napušta telo osobe koja je doživela nasilnu ili iznenadnu smrt, smrt se, kaže Korotkov, manifestuje kao konfuzno napuštanje i vraćanje duše u telo danima pošto je konstatovana smrt. Ističe da se radi o mogućem višku neiskorišćene energije.

Konstantin Korotkov je pažnju svetske javnosti pridobio pre deset godina i od tada je interesovanje za njegove radove veliko. Metoda koju je razvio prihvaćena je kao medicinska tehnologija od strane Ministarstva zdravlja Ruske federacije i koristi je više od 300 lekara kao tehnika za posmatranje pacijenata obolelih od bolesti poput raka.

Objavio je više od 200 naučnih članaka u vodećim internacionalnim časopisima za fiziku i biologiju. Vlasnik je 17 patenata u oblasti biofizike. Predavao je u 43 zemlje i učestvovao na više od 100 međunarodnih konferencija. Autor je devet knjiga koje su prevedene na više jezika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.