Obradović za Espreso o slučaju Čokolinda: Hrvati su toliko iskompleksirani, smetaju im i  srpske čokoladice!
Foto: Damir Dervišagić

oštro

Obradović za Espreso o slučaju Čokolinda: Hrvati su toliko iskompleksirani, smetaju im i srpske čokoladice!

- Hrvati su toliko iskompleksirani Srbima, da njima smetaju čak i srpske čokoladice - kaže Obradović na celu pompu oko srpskih čokoladica koja vlada kod komšija
Objavljeno:

Boško Obradović (Dveri) još jedan je od političara iz Srbije koji je prokomentarisao slučaj deljenja srpskih čokoladica deci u Hrvatskoj, čiji je glavni akter bila predsednica Kolinda. Mediji u toj zemlji ovo su ocenili kao skandal, a ona se izvinila što je u paketima bilo sprskih proizvoda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

ZUKORLIĆ O KOLINDI I SRPSKIM ČOKOLADICAMA: Na Balkanu imamo krize identiteta, dokazujemo se na sitnicama!

- Hrvati su toliko iskompleksirani Srbima, da njima smetaju čak i srpske čokoladice. Hrvatska politika i hrvatski identitet izgleda da nemaju smisla bez antisrpstva - kaže Obradović za Espreso.

POSLAO SAM ŠLEPER SRPSKIH ČOKOLADICA KOLINDICI! Šešelj u svom stilu o skandalu u Hrvatskoj!

- Kao da ne mogu da žive dok ne nastupaju sa antisrpskih pozicija. Smešno, tragično, pomalo tužno, jadno što su srpske čokoladice problem za hrvatsku decu. Mi ovde imamo drugu situaciju, da je hrvatska roba preplavila naše tržište, da su hrvatski tajkuni preplavili kompletnu nasu privredu, a niko ne sme da kaže stop toj hrvatskoj robi. Oni štite svoje ekonomske interese i štite ih surovo, ja postavljam zašto se ovde ne štite srpski interesi - pita se lider Dveri.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.