OGLASIO SE ČLAN SNS KOJI JE CEPAO TRANSPARENTE: Poneo me momenat! (VIDEO)
Foto: prtsc/N1

primitivno

OGLASIO SE ČLAN SNS KOJI JE CEPAO TRANSPARENTE: Poneo me momenat! (VIDEO)

Načelnik skupštinskih poslova u opštini Rakovica Marko Janjić objašnjava zašto je juče napao grupu aktivista
Objavljeno: 15:13h

Član SNS - a i načelnik skupštinskih poslova u opštini Rakovica Marko Janjić napao je juče grupu aktivista koji su ispred Višeg suda držali transparent "Protiv terora vlasti". On je otkrio kako i zašto je došlo do incidenta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Da podsetimo, velika grupa pristalica SNS - a došla je juče ispred Višeg suda u Beogradu da podrži potpredsednika stranke Nebojšu Stefanovića pred početak suđenja po tužbi protiv nedeljnika NIN. Ispred suda je postavljen transparent "Protiv terora vlasti", a došlo je do manjih incidenata kada su okupljeni iz Srpske Napredne Stranke pokušali da ga pocepaju.

Marko Janjić, koji je snimljen kako napada grupu s transparentom, rekao je da je to bio momenat, i da je on ozbiljan čovek.

foto: prtsc/N1

- Ja sam porodičan čovek, daleko od toga da sam sklon incidentima, prosto je bio trenutak i reakcija na provokaciju, nisam smeo da dozvolim da to utiče, ali eto tako se namestilo. Ne znam da li je provokacija bila smišljena, namerna… Ali eto tako se namestilo i ništa sem toga nije bilo. Ja Nebojšu Stefanovića poznajem 15 godina, mi smo prijatelji, drugari. Osećao sam moralnu obavezu da njemu lično pružim podršku. Reakcija je moja bila u afektu, gledao sam snimak i ljut sam na sebe što je tako ispalo - rekao je Janjić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.