ZUKORLIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Vučić je u pravu, bilo bi nereda da krenu da ruše gradnju! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

ESPRESO intervju NEDELJE

ZUKORLIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Vučić je u pravu, bilo bi nereda da krenu da ruše gradnju! (VIDEO)

Bivši muftija, sada narodni poslanik, Muamer Zukorlić, u intervjuu za Espreso otkriva zašto je u žiži javnosti u poslednje vreme, ko ga to napada i zašto niko ne sme da ruši njegovu ilegalnu gradnju
Objavljeno: 14:09h

Bivši muftija, sada narodni poslanik Muamer Zukorlić, koji je u žiži javnosti u poslednje vreme, u intervjuu za Espreso govori zašto objekat Islamske zajednice u Novom Pazaru nema građevinsku dozvolu, i zašto nije bila moguća legalna gradnja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U razgovoru nam je otkrio i zašto misli da je sve što se dešava u poslednje vreme atak na njega u kojem učestvuju političari i mediji, u čemu je razlika između objekata u Savamali i u Novom Pazaru, zašto Savet za visoko obrazovanje nije odobrio akreditaciju Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, ali i šta misli o Vučićevoj odluci da se ne ruši nelegalno sagrađeni objekat i da li bi bilo nereda da je premijer odlučio drugačije.

Zukorlić objašnjava i šta ga razlikuje od Rasima Ljajića i Sulejmana Ugljanina, zašto misli da su oni poltroni, i zašto optužuje zaštitnika građana Sašu Jankovića da huška državu protiv građana. Koliko ima kuća i obezbeđenja, ko bi bio idealan kandidat za predsednika Srbije i još mnogo toga - u Espreso intervjuu:

Gospodine Zukorliću, da li postoji dozvola za gradnju objekta Islamske zajednice u centru Novog Pazara?

- Po mojim saznanjima ne postoji.

Rekli ste da u Novom Pazaru postoji 20.000 nelegalnih objekata, i da od svih nelegalnih objekata baš Islamska zajednica na čelu sa vama je razapeta u medijima, jer je to hajka u kojoj učestvuju političari i mediji. Zašto to mislite?

- Islamska zajednica nije na čelu sa mnom, jer ja nisam na čelu Islamske zajednice. Ja sam narodni poslanik, i ja sam ovde meta, tako da je čak Islamska zajednica zaobiđena, i u pitanju je politički obračun sa mnom.

Kako to mislite?

- Jednostavno, moji politički protivnici, gospodin Ljajić i njegovi saradnjici su pomislili da, eto, pošto sam ja do sada bio muftija, taj objekat pripada Islamskoj zajednici, i sada će biti lako da se to iskoristi, da se organizuje jedna opšta medijska hajka protiv mene.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.