CIRKUS SE NASTAVLJA! Dveri: Članovi SNS degeni koji su svuda oko nas, maloumnici sa tri zuba u vilici?
Foto: Printscreen / Rts

Medrano ili kolorado

CIRKUS SE NASTAVLJA! Dveri: Članovi SNS degeni koji su svuda oko nas, maloumnici sa tri zuba u vilici?

Poslanici u Skupštini Srbije nastavili sa primitivnim uvredama i prostaklucima najniže vrste u nastavku zasedanja
Objavljeno: 12:32h

Marijan Rističević i danas je bio glavna tema poslaničkih pitanja opozicije u Skupštini Srbije, kao i kada će biti zakazan Kolegijum parlamenta u vezi sa daljim radom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović pitao je i za poslovanje dve kompanije Marijana Rističevićaa, koja su, prema njegovim rečima, u stečaju i imaju poreski dug.

Obradović je rekao da "neko od državnih organa štiti Rističevića i to zahvaljući tome što on izabran na listi SNS".

On je pitao predsednicu parlamenta na osnovu kojih kvalifikacija, učesnik Farme (Marijan Rističević) može da bude predsednik Odbora za poljoprivredu, da bude u UO RFZO, i tamo prima dodatnu platu i kakve veze ima sa grupom prijateljstva sa Vatikanom.

Marko Parezanović (SNS) pozvao je REM, NUNS i UNS da reaguju na brutalno širenje mržnje i stvaranje atmosfere linča prema SNS, jer se ta stranka predstvalja kao najveće zlo u Srbiji.

Navodeći da je Marijan Rističević napravio grešku i da je pokazao spremnost da je prihvati i izvini se, Parezanović je rekao da se stvara atmosfera da je SNS kriva jer nema lečenja dece u inostranstvu što, kaže nije tačno, a sve u cilju da se isprovocira reakcija jer se deca koriste u političke svrhe. On je naveo i da to nije jedini primer licemerja, te da se lider Dveri Boško Obradović nije ogradio, niti izvinio za to što je na društvenim mrežama jedan njegov član iz Čačka nazvao SNS "degenima koji su svuda oko nas, maloumnicima sa tri zuba u vilici".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.