NO PASARAN: Evo kako su poslanici SNS blokirali put poslanicima DJB, NECENZURISAN SNIMAK! (VIDEO)
Foto: prtsc/Dosta je bilo - Saša Radulović

prekinuta sednica

NO PASARAN: Evo kako su poslanici SNS blokirali put poslanicima DJB, NECENZURISAN SNIMAK! (VIDEO)

Poslanici pokreta Dosta je bilo napravili su video, u kojem se vidi da oni pokušavaju da napuste sednicu, ali put im je blokiran
Objavljeno:

Šta se dešava u Skupštini i koji zakoni treba da se izglasaju, retko ko ovih dana zna. A, kako će i znati kada se svakog dana desi neki novi skandal, koji temu sednice baci u senku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre dva dana zasedanje je takođe prekinuto. Poslanici pokreta Dosta je bilo napravili su video, u kojem se vidi da oni pokušavaju da napuste sednicu, ali, put su im blokirali poslanici Srpske napredne stranke, i ne daju im da izađu iz sale.

U Skupštini postoji više izlaza, ali, baš ovaj kuda su krenuli poslanici DJB je zagrađen. E, onda počinju i prozivke.

- Primitivizmu nikada kraja. Nažalost, svako ulaskom u ovu Skupštinu unosi deo integriteta, nekulture, i svog domaćeg vaspitanja - pričaju poslanici SNS koji ne daju poslanicima DJB da izađu iz sale, a koji ih sve vreme snimaju.

A onda se prozivke nastavljaju "Te mere koje koristite su već viđene..ali se rade na ulici, ne u Skupštini", govori poslanica SNS, i uporno ne dozvoljava da se izađe iz sale.

Interesantna konstatacija, samo ne razumemo da li se poslanica zapitala da li je njeno ponašanje adekvatno za Skupštinu.

Predsednica Skupštine Maja Gojković kaže da ne dozvoljava da je neko vređa, i da može da joj se na takav način obraća.

- Nemojte da pravite hajku zato što Šutanovac hoće tom hajkom da skloni ono što je radio sa ženama na fotografiji. I vrlo je jasno šta vi radite. Pokušavate da anulirate, a ne može da se anulira ponašanje Dragana Šutanovca - pričala je predsednica Skupštine Maja Gojković, a u pozadini se vide poslanici SNS koji blokiraju izlaz.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.