Vuk Drašković za Espreso: Trampova pobeda je prilika za obnovu savezništva koje je Milošević pretvorio u neprijateljstvo!
Foto: dragan kadić

prilika koja se ne propušta

Vuk Drašković za Espreso: Trampova pobeda je prilika za obnovu savezništva koje je Milošević pretvorio u neprijateljstvo!

Predsednik SPO je rekao da je sadašnja antiamerička kampanja u javnosti Srbije odbrana antidržavne, antinacionalne i antizapadne politike režima iz devedesetih
Objavljeno: 14:37h

Predsednik SPO Vuk Drašković za Espreso kaže da je Trampova pobeda prilika za obnovu ceo vek dugačkog savezništva Srbije sa SAD, koje je režim Slobodana Miloševića poremetio, i preokrenuo u ratno neprijateljstvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Drašković je rekao da je očekivao iznenađujući odgovor većine Amerikanaca na udruženu hajku ratobornog establišmenta, i njemu naklonjenih medija.

- Presudio je, pre svega, strah od mogućeg ratnog sukoba sa Rusijom u slučaju Hilarine pobede, i Trampovo vešto obraćanje zanemarenoj većini malih i običnih ljudi - rekao je Drašković za Espreso, i dodao da da je ovo prilika za obnovu savezništva Srbije i SAD.

foto: Marina Lopičić

Prema njegovim rečima, sadašnja antiamerička kampanja u javnosti Srbije odbrana je antidržavne, antinacionalne i antizapadne politike režima iz tragičnih devedesetih godina prošlog stoleća.

- Ona je ključni vinovnik svih udesa Srbije, uključujući NATO bombardovanje naše države u proleće 1999. godine. Od nas zavisi, a ne od Donalda Trampa, ili od Hilari, da je ona pobedila, hoćemo li se odreći antievropskog i antiameričkog cunamija koji potapa Srbiju - rekao je Drašković za Espreso.

(M. R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.