Uhapšen vozač koji je udario i usmrtio majku pred decom u Stepojevcu, pokušao da pobegne u Mađarsku! (FOTO)
Foto: Facebook/zeljko.vasic.334

pobegao s mesta nesreće

Uhapšen vozač koji je udario i usmrtio majku pred decom u Stepojevcu, pokušao da pobegne u Mađarsku! (FOTO)

Policija danas uhapsila Željka Vasića, koji se sumnjiči da je udario i usmrtio Slađanu Lesendrić prilikom saobraćajne nesreće koja se dogodila u Stepojevcu
Objavljeno:

Srpska policija uhapsila je danas Željka Vasića (29), koji se sumnjiči da je vinovnik saobraćajne nesreće u kojoj je sredinom oktobra u Stepojevcu udario i usmrtio Slađanu Lesendrić (46) na kolovozu naočigled njeno dvoje dece, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

RASVETLJEN ZLOČIN U STEPOJEVCU: Pregazio ženu i pobegao, policija raspisala potragu!

Kako je potvrđeno u saopštenju MUP, Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Ž.V. na graničnom prelazu Horgoš. Osumnjičenom Ž.V. koga je policija ubrzo nakon saobraćajne nezgode identifikovala određeno je zadržavanje do 48 sati.

foto: Nebojša Mandić

Protiv njega će biti podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Beogradska policija identifikovala je Vasića 26. oktobra kao vinovnika saobraćajke, iako je pobegao sa mesta nesreće, dok je nesrećna žena preminula na licu mesta. Policija je uspela da ga identifikuje, a pronašla je i automobil koji je pokušao da sakrije.

Prema nezvaničnim informacijama, Željko je automobil sakrio u garaži u napuštenoj kući u blizini Meljaka, ali je policija identifikovala i zaplenila vozilo.

Nesreća se dogodila nedaleko od benzinske pumpe u Stepojevcu, a samo pukom srećom deca su preživela.

Kako nezvanično saznaje "Blic" S.L. je poginula na licu mesta i to pred očima svoje dece stare šest i osam godina, dok je vozač koji je nesrećnu ženu udario, pobegao sa mesta nesreće.

- Do nesreće je došlo na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca. Policija intenzivno radi na pronalasku osobe koja je upravljala automobilom koji je udario ženu - rekli su u MUP-u.

Prema rečima svedoka, nju je udario automobil sive boje. Svedoci ove užasne tragedije rekli su da se žena sa decom vraćala kući od svekrve.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.