Skot o optužbama srpskog ministra: Video sam izjavu Vulina, nemam reči!
Foto: Fonet

Ambasador sad

Skot o optužbama srpskog ministra: Video sam izjavu Vulina, nemam reči!

"Video sam tu izjavu Vulina i jednostavno nemam reči, kako da odgovorim na to. Mislim da su previše bile izjave i bolje bi mi bilo da se malo više usredsredimo na činjenice u našim odnosima" kazao je Skat odgovrajući na pitanje novinara
Objavljeno: 15:21h

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skat kaže da ne zna kako da odgovori na izjavu ministra Aleksandra Vulina.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je istakao da su problemi u vezi sa eventualnim atentatom na premijera Aleksandra Vučića počeli još u izbornoj noći kada je navodno razgovarao sa opozicijom.

Skat je rekao i da bi se trebalo usredsrediti na činjenice. “Video sam tu izjavu Vulina i jednostavno nemam reči, kako da odgovorim na to. Mislim da su previše bile izjave i bolje bi mi bilo da se malo više usredsredimo na činjenice u našim odnosima, a naši odnosi su dobri i u usponu, oni su korektni“, kazao je Skat odgovrajući na pitanje novinara.

Vulin o Jajincima: Na braću Vučić krenulo 97 ubica!

On je rekao na otvranju Sajma zelene gradnje u Belekspo centru, koji je otvorio zajedno sa potpredsednicom vlade i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastruktre Zoranom Mihajlović, da je to dobra primer da SAD idu napred u odnosima sa Srbijom. “Naš cilj je isti kao i cilj vlade Srbije, a to je brži rast i integracija Srbije u EU“, naglasio je Skat. Ministar za rad Aleksandar Vulin doveo je u vezu bezbednosnu pretnju, vezano za otkriće oružja kod porodične kuće premijera Srbije, sa ambasadom SAD u Srbiji.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.