Skat: Američki Marinci nisu nosili fantomke za Noć veštica, srpski tabloidi pišu neistine!
Foto: Fonet

Nije bilo smešno

Skat: Američki Marinci nisu nosili fantomke za Noć veštica, srpski tabloidi pišu neistine!

On je time odgovorio na medijske napise da su američki marinci nedavno bili maskirani u rušitelje Savamale
Objavljeno: 15:21h

Srpski tabloidi su 90 odsto izmišljotina, pet odsto teorija zavere i pet odsto istina, rekao je ambasador SAD u Srbiji Kajl Skat.

On je time odgovorio na medijske napise da su američki marinci nedavno bili maskirani u rušitelje Savamale.

"Ima jedne istine", rekao je Skat novinarima na Pašinoj Česmi kod Leskovca i objasnio da je bila privatna zabava kod marinaca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"I jedan čovek, koji nije marinac, pošto je bila proslava Noći veštica, maskirao se u neku majicu i fantomku, misleći da je to smešno", precizirao je Skat.

"Ja ne mislim da je to smešno, ali je on mislio da jeste. Ali laž je da su svi naši marinci to nosili. To da su imali neke parole protiv vlade, to je laž", poručio je Skat i podsetio da marinci imaju po 18 ili 19 godina i da su ovde tek godinu dana.

"Oni verovatno i ne znaju ko je Vlada Srbije i ko je premijer. Njihova je dužnost da zaštite našu ambasadu", istakao je Skat.

"To što je on rekao na pres konferenciji, što svi tabloidi sada prenose kao istinu, uopšte nije istina", napomenuo je Skat, upitan o navodima glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića na nedavnoj konferenciji za novinare premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Upitan za proslavu "Noći veštica" u ambasadi SAD i priču da su američki marinci bili obučeni kao fantomi, da su nosili majice "Savamala demolation tim" i uzvikivali najružnije stvari o njemu, premijer Srbije Aleksandar Vučić je rekao da su ga službe obavestile o tome, i da, ako je to tačno, ništa drugo nije ni očekivao od tupavog humora američkih marinaca i da ništa inteligentnije nije ni očekivao.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.