POSLE NEŠE IZ BG, EVO NAM I ĐUKE IZ BG: Da li se poslanik SNS 2005. godine javio u program uživo s VUČIĆEM? (VIDEO)
Foto: Fonet

Đuka moler

POSLE NEŠE IZ BG, EVO NAM I ĐUKE IZ BG: Da li se poslanik SNS 2005. godine javio u program uživo s VUČIĆEM? (VIDEO)

- Puno pozdrava za Aleksandra Vučića. Iskreno nadam se da će radikali doći na vlast - rekao je čovek za kojeg na internetu tvrde da je Đukanović
Objavljeno: 11:41h

Jedan od gafova ministra policije Nebojše Stefanovića po kome smo ga zapamtili jeste uključenje u Utisak nedelje u kom je gostovao premijer Aleksandar Vučić. On je tada poneo titulu njegovog najvernijeg bota.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, tlo pod nogama mu se trese a titulu najvernijeg bota preti da mu oduzme Vladimir Đukanović Đuka, sadašnji poslanik SNS-a.

Naime, na Jutjubu se pojavio snimak emisije u koju se navodno uključuje upravo Đuka, a koji se obraća direktno Vučiću.

U pitanju je snimak na kome se čuje kako se čovek za koga u opisu snimka tvrde da je Đukanović, javlja uživo u emisiju u kojoj gostuje sadašnji premijer.

Osoba za koju tvrde da je poslanik SNS-a kaže:

- Puno pozdrava za Aleksandra Vučića. Iskreno nadam se da će radikali doći na vlast, a za ovo suđenje Šešelju mogu da kažem da nije to suđenje već čista inkvizicija. Postavio bih dva pitanja gospodinu Aleksandru Vučiću - rekao je on, a potom nastavio:

- Prvo pitanje vezano je za Borisa Tadića i samoopredeljenje Šiptara. On je tu izjavu dao kao predsednik republike. Koliko to može da ima uticaja u međunarodnim odnosima jer je to zvanična izjava?

Drugo pitanje vezano je za obesmišljavanje parlamenta. Kako je moguće da se pojavi Karić sa parama i kupi poslanike, i zbog čega se onda izlazi na izbore? Da je pravna ova država on bi bio u zatvoru, a ne bi pravio vlast u Vojvodini. pitao je on i još jednom se upitao zašto mi uopšte izlazimo na izbore.

Na internetu su se pojavili komentari da je definitivno u pitanju poslanik SNS-a, jer je u pitanju ista boja glasa. Ono što je interesantno je da se on u ovu emisiju uključio iste godine kad i Nebojša Stefanović.

Evo kako se napreduje i gradi karijera u Srbiji: 2005. Vučićev bot, danas - ministar policije! (VIDEO)

Uostalom, poslanik SNS-a ima svoju emisiju na televiziji KCN, pa poslušajte, uporedite i zaključite sami.

Šta kažete, da li je to on?

Pokušali smo da kontaktiramo Vladimira Đukanovića kako bismo proverili da li je on na snimku. Ipak, do objavljivanja ovog teksta on nije odgovarao na naše pozive.

Postoji mogućnost da na snimku nije poslanik SNS-a, već da je ovo samo neslana šala.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.