OSVETIĆE NOLETA: Zoran Babić počeo da trenira tenis, uzima časove kod selektora Obradovića!
Foto: Dragan Kadić

Poptuni hit

OSVETIĆE NOLETA: Zoran Babić počeo da trenira tenis, uzima časove kod selektora Obradovića!

- Ne treniram baš aktivno tenis, već rekreativno, kada imam vremena - kaže Babić i dodaje da se ponekad nađe na terenima upravo sa svojim trenerom Bogdanom
Objavljeno: 09:33h

Bivši poslanik Srpske napredne stranke Zoran Babić nije imao uspešan nastup na nedavno održanom teniskom turniru poznatih. Zato je odlučio da se douči, objavio "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I od koga bi uzeo časove nego od najboljeg trenera! Babić je kontaktirao sa selektorom Dejvis kup tima Srbije Bogdanom Obradovićem. Pitali smo ga kako je došao na ideju da počne da trenira tenis.

- Ne treniram baš aktivno tenis, već rekreativno, kada imam vremena - kaže Babić i dodaje da se ponekad nađe na terenima upravo sa svojim trenerom Bogdanom.

- Boća je moj prijatelj i ponekad kada se dogovorimo i kad nam obaveze dozvole, treniramo - kaže Babić i dodaje:

- Za moje godine i kilažu zadovoljan sam kako mi ide. I nastaviću dok god se dobro budem osećao!

A selektor Obradović otkriva kakav je Babić teniser.

- Zoran Babić je moj drug koji ima pre svega sjajne ljudske osobine. Mislim da je talentovan za tenis. Rekreativno se bavi belim sportom i iako ga nikada pre nije trenirao, mislim da je talentovan da se rekreativno bavi tenisom. Pored njega, vrlo talentovan je i Slavko Gak, gradski sekretar za sport, koji je bio vaterpolista. Meni je drago što se političari i neki viđeni i uspešni ljudi bave našim sportom jer tako mogu bolje da ga razumeju, da se uključe i pomognu klubovima - rekao je Bogdan Obradović.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.