Vučić na proslavi osmogodišnjice SNS-a : Postoji samo jedna politika, a to je briga o Srbiji!
Foto: darko Vojinović

najbolje, a ne najlakše odluke...

Vučić na proslavi osmogodišnjice SNS-a : Postoji samo jedna politika, a to je briga o Srbiji!

Predsednik SNS Aleksandar Vučić večeras je poručio da će ta stranka donositi najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju, da se do sad tako ponašala i da će tako nastaviti i ubuduće
Objavljeno:

- Ne možete da menjate Srbiju, ako niste spremni da menjate sebe - rekao je Vučić na obeležavanju osam godina od osnivanje SNS i dodao da je promena samog sebe osnova svakog napretka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić je na početku obraćanja preneo svim članovima stranke čestitke koje im je uputio njen osnivač, predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Lider SNS je ocenio da je to danas ubedljivo najorganizovanija stranka, da sve ostale nisu ni 50 odsto organizovane kao SNS, ali to ne sme ih uljuljka.

- Morate obratiti pažnju na ljude, sa njima da razgovarate i da ne mislite da smo klasa iznad - rekao je Vučić i dodao da SNS jeste i mora da bude vlast koja sve radi za sigurnost, mir, stabilnost i ubrzani razvoj Srbije, u interesu svojih građana.

Vučić je poručio da Srbija ne sedi niti na pet, niti na dve stolice i dodao da postoji jedna politika, a to je briga o Srbiji.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.