VUČIĆ U NIŠU: Rama i ja imamo istu šeficu!
Foto: Beta

zanimljivo!

VUČIĆ U NIŠU: Rama i ja imamo istu šeficu!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je direktorka Svetske banke za jugoistočnu Evropu Elen Goldstin "šefica i njemu i premijeru Albanije Ediju Rami". "Ona nam je šefica obojici, kako ona naredi, tako mi slušamo”, rekao je Vučić na otvaranju srpsko-albanskog biznis foruma u Nišu, na kojem je učestovao i Rama.
Objavljeno: 12:22h

Rama je zahvalio Godstin, navodeći da je ona pomogla ekonomsku saradnju dve zemlje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Regionalna direktorka Svetske banke je naglasila da je današnji dogadjaj u Nišu "autoput mira" koji će omogućiti fizičku povezanost radi postizanja ekonomske i društvene povezanosti unutar zapadnog Balkana.

Vučić izjavio je danas da su Albanci i Srbi dva najveća naroda na Balkanu, da od njih samih zavise njihovi međusobni odnosi i budućnost i da ne treba da prepuste nikom drugom da im te odnose uređuju.

I TO JE MOGUĆE: Edi Rama citira Andrića usred Srbije!

"Bilateralni odnosi naše dve zemlje će biti bolji, dobro razumemo naše razlike, dobro znamo da moramo da živimo jedni pored drugih, ali i da moramo da usmeravamo našu energiju na saradnju. Svidelo se to i Albancima i Srbima, ili ne, Srbi i Albanci su dva najveća naroda na Balkana i od nas zavise naši odnosi", rekao je premijer i naglasio:

foto: Beta

"Nemojte da prepuštamo drugima da nam to urede, sami možemo odgovornije i boje da to uradimo", poručio je Vučić.

Otvoren forum Srbija - Albanija u Nišu!

On je u Nišu, na Poslovnom forumu Srbija-Albanija rekao da Albanci drže reč, da su dobri poslovni ljudi i da je lično uveren da može korist iz toga da se izvuče za Srbiju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.