Nestaje opozicija u Srbiji? Pajtić osniva stranku i ruši DS!
Foto: Dado Đilas

Pakleni plan

Nestaje opozicija u Srbiji? Pajtić osniva stranku i ruši DS!

Iako se nigde ne pojavljuje i ne oglašava, a čak je zanemario i svoje obaveze u Skupštini Srbije, pa danima ne dolazi na zasedanja, bivši šef demokrata ne tuguje u svoja četiri zida, već kuje opasne planove
Objavljeno:

Bojan Pajtić ne miri se sa porazom koji je pretrpeo na unutarstranačkim izborima u DS-u i kreće stopama Borka Stefanovića!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako se nigde ne pojavljuje i ne oglašava, a čak je zanemario i svoje obaveze u Skupštini Srbije, pa danima ne dolazi na zasedanja, bivši šef demokrata ne tuguje u svoja četiri zida, već kuje opasne planove.

Kako je propao DS rock`n`roll? Zašto su demokrate prsle načisto?

- Pajtić planira da osnuje stranku koja će delovati samo na teritoriji Vojvodine. Doduše, to je planirao i tokom unutarstranačkih izbora, jer da je pobedio u Vojvodini, on bi pokrajinski odbor DS-a otcepio od stranke - objašnjava naš izvor i dodaje da je zanimljivo to da Pajtić ne planira da bude lider novoosnovane stranke.

Šutanovac: Za Pajtićevu ostavku sam saznao iz medija!

- Jurio je kandidate za predsednika. Imao je jasnu ideju koga želi na čelu stranke, ali ga je ta osoba, narodski rečeno, oduvala - navodi izvor i dodaje da su Pajtićevi glavni aduti Jelena Balašević i Amir Bislimi, koji su otišli iz DS-a, ali i zadržali poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine. Na taj način bi njegova buduća stranka odmah postala i parlamentarna.

foto: FoNet/Nenad Orević

I dok Bojan Pajtić kuje sopstvene političke planove i obavlja profesorsku funkciju na fakultetu, namerno ili slučajno opstruira rad stranke na čijem je čelu bio do juče.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.