Lekar iz Loznice se krije u Beogradu, čuva ga policija?!
Foto: Thinkstock

na godišnjem odmoru

Lekar iz Loznice se krije u Beogradu, čuva ga policija?!

Uprava Opšte bolnice, gde je dr Bojanić do pre nekoliko meseci bio i načelnik odeljenja ortopedije, potvrdila je da on od 10. oktobra koristi godišnji odmor i da se na poslu neće pojavljivati narednih sedam dana
Objavljeno:

Ortopeda dr Dobrivoja Bojanića, kojeg roditelji osmogodišnjeg Radenka Nikodinovića iz Kozjaka okrivljuju za nestručno pruženu zdravstvenu negu nakon preloma ruke, usled čega se pojavila sepsa od koje je dečak i preminuo u Beogradu, šest dana nakon povrede, uLoznici niko nije video još od ponedeljka, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema tvrdnjama njegovih poznanika, od tada se nalazi u Beogradu, ali niko ne zna gde.

Uprava Opšte bolnice, gde je dr Bojanić do pre nekoliko meseci bio i načelnik odeljenja ortopedije, potvrdila je da on od 10. oktobra koristi godišnji odmor i da se na poslu neće pojavljivati narednih sedam dana.

– Doktor je poslednji put bio na poslu u ponedeljak i tada je dao pisanu izjavu zdravstvenom inspektoru. Posle toga smo sa odeljenja ortopedije dobili saopštenje da je uzeo slobodne dane i da nekoliko dana neće raditi – kažu u Opštoj bolnici čija direktorka je sa svojim saradnicima u utorak predveče išla do porodice Nikodinović da joj izjavi saučešće.

foto: Večernje novosti

Kako je potvrđeno iz bolnice imali su korektan razgovor sa dečakovim ocem Milanom i nije bilo nikakvih problema. U selu Korenita, gde doktor ima porodičnu kuću, komšije su ga poslednji put videle u nedelju, ali niko nije želeo da komentariše slučaj u koji je umešan kao profesionalac. Od njegovog prijatelja smo saznali da je pre dva dana razgovarao sa Bojanićevom suprugom, koja mu je samo rekla da je on otišao u Beograd, ali ne i gde se nalazi.

Tog čoveka poznajem godinama i ne mogu da verujem da je napravio ovakvu grešku. Znam ga kao dobrog lekara, mnogima je pomogao, ali ovo sada je neopisiva tragedija – kazao je prijatelj koji nije želeo da mu se pominje ime u medijima.

Prema nezvaničnim informacijama, doktoru Bojaniću je od ponedeljka pružena i policijska zaštita, ali ni to niko od nadležnih nije potvrdio.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.