RIJALITI U SKUPŠTINI! Voja proziva Đuku: Molerova emisija je skandalozna!
Foto: Stefan Jokić, Filip Plavčić

cirkus

RIJALITI U SKUPŠTINI! Voja proziva Đuku: Molerova emisija je skandalozna!

U domu Narodne skupštine od ranog jutra šou! Glavne zvezde Đuka i Šešelj
Objavljeno: 14:00h

Drugi dan redovnog zasedanja srpskog parlamenta protiče burno. U toku je rasprava o izboru članova REM-a (Regulatornog tela za elektronske medije), ali ona protiče u tonu nalik na rijaliti programe.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Glavne "zvezde" su Vojislav Šešelj i Vladimir Đukanović, kog lider radikala proziva da je moler.

U raspravu se uključuje i predsednica skupštine, Maja Gojković dodajući da je i to častan posao, ali vojvoda ne odustaje.

- Za nas je najgori rijaliti, onaj koji se emituje pre podne na TV Koprenikus valjda svaki dan, emisija kod Đuke molera. Nikada ništa nepristojnije nismo čuli u drugim rijaliti programima nego što se tamo čuje. Takvi napadi, podmetanja i obezvređivanja ljudi čudo ne viđeno. Tako nešto u Srbiji nije bilo ni za vreme dosmanlija - oštar je Šešelj.

On je kazao i da SRS neće podržati nijednog od predloženih članova REM-a.

No ni Đukanović ne ostaje dužan:

- Neko ko se druži sa Zmajem od Šipova i učestvuje u rijalitiju nema prava da priča o tome - kaže naprednjak u odgovoru Šešelju.

foto: Fonet

Šešelj mu je rekao da ga nije nazvao "Đuka moler" da bi vređao molere.

- Njima svaka čast, oni časno obavljaju svoj posao, i ne izvode moleraj iza ponoći u Državnoj lutriji Srbije kao Đukanović gde još nisu razrešene brojne afere - kazao je Šešelj.

Oglasila se i Jerkov, rekavši da vlasnici privatnih televizija ne smeju da rade šta hoće, ali i da RTS mora biti javna, državna televizija.

Ko su kandidati za REM?

Siniša Isakov i Đorđe Vozarević su kandidati Odbora Skupštine Vojvodine.

Kako se navodi u izveštaju Odbora za kulturu, Snežana Stojanović Plavšić i Milan Antonijević su kandidati udruženja čiji su ciljevi ostvarivanje slobode izražavanja i zaštita dece.

Goran Peković i Biljana Ratković Njegovan kandidati su udruženja izdavača elektronskih medija i Udruženja novinara u Srbiji.

(M.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.