SPS se rasipa? Posle Dijanine, usledila ostavka još jedne dame! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

šta se to dešava?

SPS se rasipa? Posle Dijanine, usledila ostavka još jedne dame! (FOTO)

Članica Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivana Petrović podnela je ostavku na tu funkciju, saopšteno je iz SPS-a
Objavljeno:

Kako se navodi u saopštenju, ostavka podrazumeva izlazak iz članstva Glavnog odbora, ali ne i napuštanje partije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ostajem dosledna i podnosim ostavku na mesto člana Glavnog odbora SPS. Kao i do sada, nastaviću svoj angažman i doprinos radu svoje partije, kao dugogodišnji član, navela je Ivana Petrović u tekstu ostavke koji je dostavila Glavnom odboru, Statutarnoj komisiji i predsedniku SPS-a.

Dijana Vukomanović napustila SPS!

foto: Damir Dervišagić

SPS ranije danas je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv pet članova najviših organa stranke, ali nije navela protiv kojih. Mediji su proteklih dana prenosili da je Statutarna komisija SPS kaznila ukorom pred isključenje funkcionere Nenada Borovčanina, Novicu Tončeva, Dijanu Vukomanović i Ivanu Petrović. Ranije danas visoka funkcionera SPS-a Dijana Vukomanović saopštila je da više nije član te partije, a da će poslanički mandat u Skupštini Srbije nastaviti da obavlja u svojstvu samostalne narodne poslanice. Nenad Borovčanin je na Tviteru pre tri dana napisao da je dobio ukor pred isključenje iz SPS-a i da Statutarna komisija odlučuje "k'o Gestapo - bez mogućnosti odbrane optuženog".

More ostavki

Zamenik predsednika opštine Stari grad, Nenad Borovčanin takođe je istupio iz Glavnog odbora SPS, ali je ostao član te stranke.

Kaže i da ostaje na mestu zamenika predsednika opštine Stari grad, tu se neće ništa promeniti, jer je, navodi, bio nosilac liste, te samim tim, nema potrebe za bilo kakvim promenama.

(Espreso.co.rs / B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.