Krenula nova politika DS?! Šutanovac pohvalio SNS
Foto: Marina Lopičić

novi lider, novi list

Krenula nova politika DS?! Šutanovac pohvalio SNS

"Moramo da sredimo stanje u kući, a onda ćemo izaći sa jasnim politikama. Fokus stavljam na motivisanje omladine, žena, odbora...", kaže Šutanovac
Objavljeno: 11:09h

Novoizabrani predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da poštuje to što se SNS nije mešao u izborni proces u DS za razliku od nekih drugih stranaka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šutanovac je za "Blic", odgovarajući na pitanje koji su najveći izazovi za njega kao novog lidera DS, rekao da se stranka nalazi u finansijskom kolapsu i da organi stranke ne funkcionišu.

"Moramo da sredimo stanje u kući, a onda ćemo izaći sa jasnim politikama. Fokus stavljam na motivisanje omladine, žena, odbora...", kaže Šutanovac. "Srbija je zemlja u kojoj se plate progresivno oporezuju, a dobit fiksno. Mi kao socijaldemokrate to moramo da menjamo. Zakon o unutrašnjim poslovima, po kojem policajac dobija otkaz ako tužilac podigne optužnicu protiv njega, bez poštovanja prezumpcije nevinosti, treba da se menja. Zakon o radu, minuli rad mora da se vrati zaposlenima.", navodi on. Kako dodaje, DS će se fokusirati na one zakone koji mogu da pomognu da se u Srbiji bolje živi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.