Posle Beograđana i Nišlije: Veliko interesovanje za razgovor sa premijerom!
Foto: Dragana Udovičić

građani nestrpljivi

Posle Beograđana i Nišlije: Veliko interesovanje za razgovor sa premijerom!

- U toku su pripreme za dolazak predsednika Vlade u Niš. On je najavio da će neko vreme provesti u razgovoru s građanima. Građani će o tome biti blagovremeno obavešteni putem medija i našeg sajta - rekao je Darko Bulatović, gradonačelnik Niša
Objavljeno:

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je danas da se veliki broj stanovnika tog grada interesuje za susret s premijerom Aleksandrom Vučićem, tokom predstojećeg zasedanja Vlade Srbije u Nišu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- U toku su pripreme za dolazak predsednika Vlade u Niš. On je najavio da će neko vreme provesti u razgovoru s građanima. Građani će o tome biti blagovremeno obavešteni putem medija i našeg sajta - kazao je Bulatović.

Vučić nastavlja posetu SAD (FOTO)

On je podsetio da je premijer primio neke od Nišlija prilikom prvog razgovora s građanima u Beogradu početkom jula.

foto: Dragan Kadić

Na sajtu Vlade Srbije, u odeljku "Razgovor premijera sa građanima" navedeno je da se prijave za razgovor s premijerom primaju na telefon 011/3610-736, ili slanjem i-mejla na adresu razgovorsapremijerom@gov.rs.

Građani se za razgovor mogu prijaviti i pismom na adresu: Vlada Srbije, Nemanjina 11, 11000 Beograd, sa naznakom "Razgovor sa premijerom", ili lično ispred sedišta Vlade Srbije u Nemanjinoj 11. Po ranijim najavama, Vlada Srbije zasedaće u Nišu u periodu između 10. i 17. oktobra, a premijer bi trebalo da razgovara sa Nišlijama oko 11. oktobra.

(Espreso.co.rs/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.