Umalo da dobije batine: Poslanik SNS fizički pretio Bošku Obradoviću!
Foto: Damir Dervišagić

Svađa SNS i opozicije

Umalo da dobije batine: Poslanik SNS fizički pretio Bošku Obradoviću!

- SNS posebno boli kada opozicija kritikuje Aleksandra Vučića i na sve načine pokušava da zaustavi i spreči svaki pravi opozicioni govor, kako na republičkom tako i na lokalnom parlamentarnom nivou - poručuju iz Dveri
Objavljeno: 09:48h

Pokret Dveri je saopštio da je njihovom lideru Bošku Obradoviću prećeno fizički od strane poslanika SNS-a Marka Parezanovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Narodni poslanik SNS Marko Parezanović fizički zapretio narodnom poslaniku i predsedniku Srpskog pokreta Dveri Bošku Obradoviću rečima: „Naći ćemo mi načina da te se rešimoˮ. Uprkos tome što se već pet godina nalazi na vlasti, SNS još uvek nije naučila da ima opoziciju i da postoje političke opcije sa drugačijim mišljenjem od njihovog - navodi se u saopštenju.

U njemu se dodaje da se ovom pokretu od strane SNS-a na sve moguće načine uskraćuje mogućnost kritikovanja sadašnje vlasti.

- SNS posebno boli kada opozicija kritikuje Aleksandra Vučića i na sve načine pokušava da zaustavi i spreči svaki pravi opozicioni govor, kako na republičkom tako i na lokalnom parlamentarnom nivou. Vrhunac ovog antidemokratskog ponašanja SNS danas se desio na sednici skupštine grada Čačka. Predsednik skupštine Igor Trifunović najpre je uveo taster kojim isključuje mikrofon odbornicima opozicije kada mu se ne sviđa njihovo obraćanje, a posebno kada kritički govore o vlasti SNS i Aleksandru Vučiću - kaže se u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.