Ko će koga, ako ne svoj svoga: Krkobabić postavio najbližu saradnicu na čelo PTT, žena prima 3 plate!!!
Foto: Beta/Nebojša Mandić

a konkurs?

Ko će koga, ako ne svoj svoga: Krkobabić postavio najbližu saradnicu na čelo PTT, žena prima 3 plate!!!

Iako nam vlast obećava profesionalnu upravu i ozbiljan menadžment, opet je jedno veliko javno preduzeće postalo stranački plen nakon izbora
Objavljeno: 16:42h

Doskorašnji direktor "Pošte Srbije" Milan Krkobabić ušao je u Vladu kao ministar bez portfelja, ali se pobrinuo da na čelo PTT-a postavi svoju saradnicu Miru Petrović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako nam vlast već dugo obećava konkurse, profesionalnu upravu, ozbiljan menadžment, i ovog puta je jedno veliko javno preduzeće bilo stranački plan nakon izbora. PUPS, koji je bio na izbornoj listi vladajuće SNS, nastaviće da vlada "Poštom Srbije".

foto: Marina Lopičić

Na mesto Milana Krkobabića doći će Mira Petrović, ekonomista, članica Izvršnog odbora i potpredsednica PUPS-a. Krajem 2012. godine izabrana je za članicu Programskog odbora Radiodifuzne ustanove RTS, a pored toga je bila i specijalni savetnik u PTT-u.

Prema podacima sa sajta Agencije za borbu protiv korupcije, na funkciji specijalnog savetnika u PTT-u primala je platu od 186.588 dinara. Osim tog radnog mesta, ona je i poslanik u Skupštini Srbije, gde mesečno prima 30.354 dinara.

Potpredsednica PUPS-a je trenutno i u Radiodifuznoj ustanovi RTS, gde kao član Programskog saveta mesečno zaradi dodatnih 15.000 dinara. Petrovićeva praktično, otkako je PUPS u vladajućim koalicijama, neprestano ima nekoliko funkcija, a do promene beogradske vlasti bila je i šef kabineta zamenika gradonačelnika.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.