VUČIĆ NAJAVIO POSETU SPOMENIKU STEFANU NEMANJI: Nakon toga je rekao šta će se još tu NAĆI!
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug printscreen

zaslužen spomenik

VUČIĆ NAJAVIO POSETU SPOMENIKU STEFANU NEMANJI: Nakon toga je rekao šta će se još tu NAĆI!

Prema njegovim rečima, u vreme kada su na vlasti bili oni koji sada kritikuju podizanje spomenika, Železnička stanica je bila "ruglo i javni pisoar"

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će uskoro posetiti spomenik Stefanu Nemanji koji je podignut na Savskom trgu ispred zgrade nekadašnje glavne Železničke stanice u Beogradu.

Vučić je danas, odgovarajući na pitanja novinara prilikom posete Laćarku, da prokomentariše kritike na račun podizanja spomenika Stefanu Nemanji, rekao da će na tom prostoru biti zasađeno i 250 stabala, kao i da će biti "fantastastični Muzej istorije Srbije".

Prema njegovim rečima, u vreme kada su na vlasti bili oni koji sada kritikuju podizanje spomenika, Železnička stanica je bila "ruglo i javni pisoar".

Vučić je rekao da je Stefan Nemanja kao najvažniji srpski vladar ranog srednjeg veka zaslužio spomenik u Beogradu. Dodao je da će država nastaviti da ulaže u hram Svetog Save na Vračaru, kao i da se nada da će moći da pomogne obnovu manastira Hilandar, koji će posetiti za Božić.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.