Uuu, pljuštale prozivke: Ko je vaška, a ko čarapa? Stojanović osuo paljbu po Vladimiru Đukanoviću (FOTO)
Foto: Facebook / Momir stojanović / Dragana Udovičić

OPA! TEŠKE REČI

Uuu, pljuštale prozivke: Ko je vaška, a ko čarapa? Stojanović osuo paljbu po Vladimiru Đukanoviću (FOTO)

Bivši direktor Vojnobezbednosne agencije general Momir Stojanović dosta "opisa" je udelio svom dojučerašnjem saradniku i aktuelnom poslaniku SNS-a Vladimiru Đukanoviću. Poslanik naprednjaka mu nije ostao dužan, pa se prepucavanje nastavilo
Objavljeno:

- Kažu mi da se jedno ciganče iz voždovačkih kafića osililo, te da me u svojoj jutarnjoj emisiji na TV „Kopernikus“ blati što drugačije mislim od njegovog stranačkog šefa. To me odmah asociralo na reči moje babe Desanke: „Nije problem, sinko, kad te vaške jedu zavrat, već problem nastaje kad počnu da te jedu iz čarapa“ - napisao je Stojanović na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk i dodao: “Izgleda da su se neke vaške iz čarapa osilile.”

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Eto, taj radikalski klon, kojeg je Šešelj zaključavao u zemunskom Magistratu da piše monografiju SRS, osmelio se da se obruši na spskog generala. Ćutao sam, Vladimire, dok si me kao zamenik člana Odbora za kontrolu službi bezbednosti cinkario kod Vučića da sam veoma zahtevan prema službama bezbednosti, te da ih satirem. Nagrađen si zbog toga i postao si član Predsedništva SNS-a.

Ćutao sam i kada si po zadatku blatio visokopozicionirane stranačke koleginice. Ćutao i na tvoje molerske zahvate u Lutriji Srbije. Ćutim i sada kada znam da spremaš sumnjivi doktorat kod svog stranačkog kolege Martinovića - nastavio je Stojanović u istom stilu, dodavši da ako ćuti, ne znači da ne zna ili da mu manjka hrabrosti da kaže.

- Ćuti, Vladimire, bolje ti je! Ne bi ti, Vladimire, mogao biti kod mene ni u stroju trećepozivaca - poručio je Stojanović na kraju svog, malo je reći, šokantnog pisanija.

Sa druge strane, Vladimir Đukanović je poručio Stojanoviću da je nebitan, ali i da se otrezni.

- Ti to nešto o meni? Nikada te u životu nisam pomenuo u emisiji, jer nemam potrebu. Nebitan si - naveo je u svom odgovoru Đukanović, poručivši mu: “Sram te bilo”.

- O kakvom si “krečenju” ćutao? Što ne progovoriš? O kakvom “doktoratu” kod Martinovića pričaš? Nikad u životu nogom nisam kročio na Pravni fakultet u Novom Sadu. O kakvom “cinkarenju” pričaš? O onom kada si sa rođakom Šutanovcem nameštao svoje stranačke kolege kod Saše Jankovića? - upitao je Đukanović bivšeg poslanika SNS-a Momira Stojanovića.

- Sram te bilo! Otrezni se, Momire, opet si se napio - stoji na kraju Đukanovićevog odgovora.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.