Hit: Ministar Udovičić nema pojma koliko je novca potrošeno na njegov put u Rio!
Foto: Filip Plavčić

u neznanju

Hit: Ministar Udovičić nema pojma koliko je novca potrošeno na njegov put u Rio!

Ministar Udovičić ne zna koliko je koštao njegov put i boravak u Riju tokom trajanja Olimpijade. Kako kaže, to je obavljeno u organizaciji Međunarodnog olimpijskog komiteta.
Objavljeno:

Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić ne zna koliko novca je potrošeno na njegov put i boravak na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Ne zna se ni koliko je Olimpijski komitet Srbije potrošio državnog novca na sve one koji nisu sportist, a ne zna se tačno ni kada će se saznati.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ostaje nepozanato i koliko je državnih para u Riju potrošio Olimpijski komitet na sve one koji nisu sportisti i članovi tima i stručnih štabova? Ministar sporta Vanja Udovičić obećava da će sve biti ispitano i predstavljeno javnosti, ali kada - nije mogao da kaže.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

- Što pre moguće. Mnogi, kako sportisti, tako i funkcioneri, otišli su na odmor. Mnogi nisu spavali. Čak i ljudi u Ministarstvu danonoćno su pratili, ne samo igre, već bili u direktnoj komunikaciji sa Olimpijskim komitetom i sa predstavnicima Saveza. Morate dati malo oduška i tim ljudima. Predstavnici Olimpijskog komiteta su otišli već na odmor. Čim se vrate, čim sagledamo, ne želimo sa paušalnim informacijama da izlazimo - objašnjava Udovičić.

Radio televizija Srbije je posle prozivke premijera Aleksandra Vučića detaljno obrazložila koliko je potrošeno novca na troškove prenosa Olimpijade i boravka novinara i tehničkog osoblja u Riju. Taj iznos je oko 1,9 miliona evra.

Potom se oglasilo i Predsedništvo Srbije koje je saopštilo da je put Tomislava Nikolića i Dragice Nikolić i delegacije koštao državu 20.000 evra.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.