Dokle više prozivke? Milanović: Koga briga za Tomu grobara?
Foto: Beta

pljuvačina po srbiji

Dokle više prozivke? Milanović: Koga briga za Tomu grobara?

Zoran Milanović danas je u Dubrovniku komentarisao aferu s tajnim snimcima. Predsednika Srbije nazvao Grobarom, a premijera Vučića ratnim huškačem
Objavljeno:

Predsednik SDP-a Zoran Milanović danas je na predizbornom skupu u Dubrovniku komentarisao aktuelnu aferu s tajnom snimkom njegovog sastanka s predstavnicima branitelja, na kojoj su zabeleženi i oštri komentari o zemljama u regiji kao i indiferencija prema pozdravu "Za dom spremni".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U izjavi novinarima nakon predizbornog skupa u Dubrovniku, Milanović se osvrnuo na natpise srpske štampe koji ga nazivaju ”ustašom” i ”budalom” nakon što je u medije dospeo tajno sniman tonski zapis njegovog sastanka s braniteljima u kojima je on rekao kako Srbi žele biti gospodari Balkana, a zapravo su šaka jada”.

foto: Beta

- Nije prvi put da me srpski mediji nazivaju budalom i ustašom, ako nisi siguran gde si i napadaju te Hasanbegović, Toma Nikolić zvani "Grobar", Aleksandar Vučić, a sada i Plenković, koji me malo razočarao, to se zove siguran smer.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

- Ne moram nikome da objašnjavam što sam u Hrvatskoj napravio za status srpske nacionalne manjine. To su naši građani, ima ih jako puno u SDP-u, njihov glavni grad je Zagreb, ne čaršija, oni znaju što su im ti tipovi napravili 90-ih godina i kako su ih podsticali na pobunu protiv njihove hrvatske braće i domovine i kako su užasnu cenu platili.

foto: Fonet

U tome imaju simpatije i Pantovčaka i HDZ-a. Ta osovina je slaba i nije ljudska, ali postoji od krize s prognanicima. Svaki put kad zaoštri, s jedne strane su oni koji su za neku nacionalnu slogu i građanstvo i oni koji žive od etnobiznisa i nacionalnih podela. To je trenutna vlast u Srbiji. Ja se neću pravdati srpskom narodu, a Toma Nikolić zvani Grobar me poredi s Antom Pavelićem - rekao je Milanović.

Tajni snimci Milanovića i branitelja: Srba ima šaka jada!

Na pitanje je li možda preterao i da li mu je žao zbog izgovorenih stvari, Milanović je upitao šta to nije tačno od onog što je rekao.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.