Toma vodi opoziciju protiv Vučića?!
Foto: Fonet

Ma, da li je moguće?

Toma vodi opoziciju protiv Vučića?!

Gotovo sigurno da će Tomislav Nikolić ostati bez podrške Srpske napredne stranke i premijera Aleksandra Vučića za kandidaturu na predstojećim predsedničkim izborima
Objavljeno: 07:40h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić bi na predstojećim izborima mogao da bude kandidat ujedinjene opozicije Srbije ili da ga kandiduje Centar za kulturnu dekontaminaciju, jer drugačije ne ide, izjavio je za “Alo!” Nebojša Krstić, bivši savetnik Borisa Tadića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Politički analitičar i nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića kaže da je gotovo sigurno da će Tomislav Nikolić ostati bez podrške Srpske napredne stranke i premijera Aleksandra Vučića za kandidaturu na predstojećim predsedničkim izborima, kao i da će morati da potraži nove saveznike u borbi za drugi mandat na Andrićevom vencu.

- Ako bismo analizirali delovanje Tomislava Nikolića na mestu predsednika, došli bismo do zaključka da bi on na sledećim izborima 2017. godine bio najjači kandidat ujedinjene opozicije Srbije - kaže Krstić za naš list.

On, međutim ističe da “ne poznaje dovoljno Tomislava Nikolića” i da ne bi sa sigurnošću mogao da tvrdi da će se aktuelni šef države osmeliti da zaista izađe na crtu Aleksandru Vučiću i naprednjačkom kandidatu.

Prema njegovim rečima, Tomislav Nikolić “ne treba da brine” ako ne bude kandidat ujedinjene opozicije Srbije jer bi mogao da bude predstavnik Centra za kulturnu dekontaminaciju u izbornoj trci za predsednika Srbije.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.