Sablju, knjigu i nešto neobično: Šta je Vučić poklonio švedskom predsedniku! (FOTO)
Foto: Twitter/@SerbianPM

Za uspomenu od premijera

Sablju, knjigu i nešto neobično: Šta je Vučić poklonio švedskom predsedniku! (FOTO)

Aleksandar Vučić je iskoristio priliku i da uvaženom gostu između diplomatskih razgovora pokloni knjigu, sablju, dasku i oklagiju koje se u Srbiji proizvode za potrebe čuvene kompanije "Ikea"
Objavljeno: 14:06h

U okviru posete švedskog predsednika Stefana Levena našoj zemlji, srpski premijer Aleksandar Vučić je iskoristio priliku i da uvaženom gostu između diplomatskih razgovora pokloni knjigu, sablju, dasku i oklagiju koje se u Srbiji proizvode za potrebe čuvene kompanije "Ikea".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Podsetimo, pre toga, Aleksandar Vučić je, na konferenciji za novinare sa Levenom rekao da dve zemlje imaju izuzetno dobre političke odnose, a da se nada da će ekonomski, koji su sada na skromnom nivou, biti poboljšani.

Predsednik Švedske: Podrška Srbiji na evropskom putu!

foto: Twitter/@footbilly

Švedska je uvek podržavala Srbiju na evropskom putu, nije nas uslovljavala, već se uvek ponašala kao prijatelj, sa željom da pomogne, poručio je premijer Aleksandar Vučić zahvalivši švedskom premijeru Stefanu Levenu na takvom stavu njegove zemlje. Srbija ima punu podršku Švedske na evropskom putu, rekao je Leven i dodao da mu je sinoćni doček bio jedan od najlepših.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.