Premijer na izložbi SNS: Nisam prevarant i ne zanima me predsednička funkcija (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta

gde je cenzura?

Premijer na izložbi SNS: Nisam prevarant i ne zanima me predsednička funkcija (FOTO) (VIDEO)

Na ovoj izložbi o medijskim sadržajima u Srbiji od 2014. do 2016. godine, izloženo je oko 2.500 primeraka naslovnih strana, izveštaja, vesti i komentara u medijima
Objavljeno: 20:10h

Da li postoji cenzura u medijima u Srbiji? Na to pitanje nekima nije lako da daju odgovor, dok su ostali veoma svesni situacije u kojoj smo. A kako sve to izgleda iz ugla vlasti? Oni su rešili da naprave izložbu "Necenzurisane laži" o kojoj se priča i piše već par dana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pažljivo odabrani naslovi, lepo organizovane postavke, navode nas na zaključak da se Srpska napredna stranka zaista potrudila oko izložbe. Gotovo svi su je već posetili, neki predzadovoljni kako je ispala i koja poruka se šalje, dok su drugi podosta kritični.

foto: Dado Đilas

Bili smo na SNS izložbi o kojoj priča ceo grad! I, ima li cenzure u Srbiji? (VIDEO)

Večeras je i premijer Aleksandar Vučić rešio da poseti izložbu, a naša ekipa je na licu mesta kako bi vam prenela njegove impresije.

Nakon kratkog osvrta na izložbu premijer je odgovarao na pitanja novinara, podsetio na sve što je vlada uradila i naglasio da će vlada biti formirana kada ne bude morao da kalkuliše.

- Ono što je važno jeste da nisam srećan jer sve ovo oslikava društvo. Moram da priznam da mi nije prijalo što sam čitao sve ovo. Mi smo ponosni i srećni što oni mogu slobodno da pišu – rekao je premijer.

foto: Beta
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.