Sad će da Miljacka do sutra: Evo šta je Vučić uradio Dačiću! (FOTO)
Foto: Miloš Miškov

Ma nije moguće!

Sad će da Miljacka do sutra: Evo šta je Vučić uradio Dačiću! (FOTO)

Ko je ovo očekivao?
Objavljeno:

Prema saznanjima našeg lista, premijer Srbije trpi sve više pritisaka od ljudi iz svog najbližeg okruženja i iz vrha stranke da SPS pošalje u opoziciju, a donošenju te odluke doprinose izjave visokih funkcionera stranke Ivice Dačića, koji konstantno napadaju SNS i Aleksandra Vučića. Počeo najveći cirkus u Srbiji: Čekamo na cipele i kletve! (MEME) - Premijer Vučić sve je bliži odluci da ne ide u novu koaliciju s Dačićem, jer nije siguran da on može da “obuzda” svoje funkcionere koji koriste svaku priliku da „udare“ po njemu i naprednjacima. Ipak, konačnu odluku doneće nakon konsultacija sa SPS-om u centrali SNS-a - kaže izvor iz Vlade Srbije.

foto: Fonet
Prema njegovim rečima, Vučić ne može više da trpi konstantne napade iz SPS-a, pre svega Branka Ružića, kao ni da objašnjava vrhu SNS-a zbog čega je dobro da socijalisti ipak uđu u Vladu. Da je preokret, po kojem bi SPS ostao u opoziciji, sve izvesniji, potvrđuju i reči premijera Aleksandra Vučića, koji je rekao da „Ivici Dačiću nema šta da ponudi, već će ispred njega izneti plan i program, a da od socijalista traži poštovanje“. - A te priče, hoćemo da uđemo u Vladu, pa ćemo malo na ovu, pa na onu stranu... Nemojte ni da ulazite - poručio je SPS-u Aleksandar Vučić.
foto: Fonet
Podsetimo, aktuelni ministar policije Nebojša Stefanović otvoreno je rekao da je protiv ulaska SPS-a u Vladu jer, kako kaže, „socijalisti rade protiv premijera“. - Većina stranke je protiv ulaska SPS-a u Vladu, a Stefanović je svojim izjavama samo ukazao na ono što je problem u odnosima sa socijalistima - rekao je Vučić novinarima, komentarišući Stefanovićevu izjavu. Aleksandar Vučić, mandatar za sastav Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke, izjavio je da barem još pet dana neće biti poznato koje političke partije će biti koalicioni partneri u Vladi. - Nećete to saznati barem još pet, šest dana - rekao je Vučić novinarima posle obilaska radova na izgradnji deonica Ljig-Preljina i Lajkovac-Ljig.
foto: Beta
Podsetimo, prethodnih dana potpredsednik SPS-a Branko Ružić bio je najveći kritičar rada Aleksandra Vučića i SNS-a, a on je svojim izjavama dodatno poremetio krhke odnose između SPS-a i SNS-a, te je tako govorio da „naprednjaci koriste socijaliste kao otirač“, dok je u intervjuu za NIN prozvao direktno premijera Aleksandra Vučića rečima da „nije demokratski da odgovornost nosi samo jedan čovek“. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.