VUČIĆ JE U OBRAĆANJU NACIJI SPOMENUO U KAKVOM SE STANJU NALAZI: Nikome ne bih poželeo ovo!
Foto: Printscreen/Youtube

iskren

VUČIĆ JE U OBRAĆANJU NACIJI SPOMENUO U KAKVOM SE STANJU NALAZI: Nikome ne bih poželeo ovo!

Na pitanje da li ga destimulišu primedbe da uživa u vanrednom stanju..

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da nikome ne bi poželeo da bude predsednik u ovo vreme, odgovarajući na primedbe dela opozicije da uživa u vanrednom stanju i da treba formirati posebnu komisiju.

"Dovoljno je da pogledate moje oči i da vidite koliko uzivam", rekao je Vučić na konfereniji za novinare i istakao da je Srbija orgnanizovana i ozbiljna drzava i da se ozbiljno bavi ovakvim problemom, i ne želi sa tim da se igra.

Na pitanje da li ga destimulišu primedbe da uživa u vanrednom stanju,predlozi da treba formirati komisiju za kontrolu rada vlade u vanrednom stanju, te da li je to jednako neodgovorno kao i nepoštovanje mera vlade, jer ih nekako dezavuiše, Vučić je rekao da nije čuo tu primedbu, ali da im čestita na tome.

"Znate onome ko bi bio predsednik u vreme necega ovakvog ne bih pozeleo. Bio sam predsednik i kada je trebalo da izvučem zemlju iz bankrotstva. Nijedna fabrika nije bila u Nišu, danas ima šest, u beogradu i Novom Sadu poslednjih 30 do 40 godina nniejdna fabrika nije podignuta. Izvucete zemlju i krenete dobro, i vidi se sunce ..i onda vam posle 4,4 rasta dođe korona virus, da morate da pokazete da imate organizovaniju državu od mnogih evropskih zemlja", istakao je Vucicić.

On je ponovio i da dok se ne zavrsi vanredno stanje ni reč više neće reći o opoziciji i da mu je sada vazno koliko će novih respiratora doći u zemlju i da sačeka pomoć iz Kine.

Saberite ko je sta svojoj zemlji doneo, naveo je Vucicić.

Rekao ej da za svaku bolnicu sve zna, koliko će repiratora dobriti, kao i koliko će kreveta u Srbiji biti obezbeđeno.

"Bićemo spremni za italijanski scenario, ali treba da ga izbegnemo", poručio je.

Istakao je i da će bez pardona preduzeti sve mere ukljucujući i to da će policijki čas biti produžen i na 24 sata.

"Mozete da pisete kome hocete, jer moj posao je da stitim zivote ovog naroda, nasih roditelja, dece..".

Vucicić je upozorio i da se negde prijavljuje i nasilje u ovim uslovima, ali je poručio svima da se ne igraju i da će nasilnici koji podignu ruku na ženu biti uhapšeni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.