BOJKOT MORA DA POSTOJI NA SVAKOM NIVOU, UKOLIKO NEKO IZAĐE, KUPLJEN JE! Ana Stevanović poslala JASNU PORUKU!
Članica Predsedništva Stranke slobode i pravde Ana Stevanović, Foto: N1 printscreen

NEMA DILEMU

BOJKOT MORA DA POSTOJI NA SVAKOM NIVOU, UKOLIKO NEKO IZAĐE, KUPLJEN JE! Ana Stevanović poslala JASNU PORUKU!

- Konačna odluka jeste bojkot, rekla je Ana Stevanović

Objavljeno:

Članica Predsedništva Stranke slobode i pravde Ana Stevanović objasnila je kako je ideja bojkota živela znatno pre nego što je i bojkot formalno proglašen od strane svih relevantnih opozicionih stranaka.

- Narod koji je naklonjen opoziciji nas je i ranije pozivao da napustimo Narodnu skupštinu, kao i lokalne skupštine videvši nasilje i brutalno gaženje zakona, razuma, morala, pa i humanosti od strane predstavnika režima. Napuštanje instutucija koje su redom pretvorili u svinjac, bila je neminovnost jer u blatu s takvima niko ne želi da se valja - kaže Ana Stevanović za Direktno.

Ona je objasnila kako se ideja bojkota nameće kao jedino rešenje, ali nužno u datim uslovima.

- Kampanja je započeta protekle subote gde je ujedinjena opozicija složno poručila da je ovom nakaznom režimu došao kraj i da nam nema života dok on ne bude srušen. I u svesti sve većeg broja ljudi nalazi se ista ova misao. Protiv bojkota su samo oni koji od vlasti imaju korist.

Takođe, komentarisala je smanjenje cenzusa sa pet na tri odsto glasova rekavši da menjenje pravila uoči utakmice znači da pokušavate da prevarite. Kako je objasnila to nije uobičajena praksa i predstavlja još jedan dokaz da režim bezobzirno kroji pravila kako njemu odgovara.

Naglasila je kako bojkot mora da postoji na svakom nivou, uključujući kako republičke tako i lokalne izbore.

- Bojkot mora da bude na svakom nivou, uključujući kako republičke tako i lokalne izbore. Konačna odluka jeste bojkot. Ukoliko, pak neko odluči da ipak izađe na izbore, time će se oglušiti na obećano i svakako mu više nije mesto među potpisnicima Sporazuma. Ovde bih i citirala novinara Srđana Škora koji je prošle nedelje izjavio da svako ko izađe na ove izbore, saradnik je režima. Da li je ucenjen ili kupljen - potpuno je svejedno - zaključila je Ana Stevanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Direktno.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.