Tanja Vojtehovski isprozivala SNS: Odakle vam pravo da ukradete naziv moje emisije?! (FOTO)

Hoće da ih tuži!

Tanja Vojtehovski isprozivala SNS: Odakle vam pravo da ukradete naziv moje emisije?! (FOTO)

Vojtehovski je na Tviteru napisala da je SNS prekršila autorska prava i prisvojila ono što nije njihovo, kada je emisiju o Aleksandru Vučiću nazvala "Život priča"
Objavljeno: 21:39h

Poznata novinarka i voditeljka Tatjana Vojtehovski prozvala je Srpsku naprednu stranku zbog naziva emisije o Aleksandru Vučiću, koja je nedavno emitovana na televiziji Prva. Udaje se voditeljka Tanja Vojtehovski! Pogledajte njenog izabranika! (FOTO) - Odakle vam pravo @sns_srbija da uzmete naziv moje autorske emisije "Život priča" i tako nazovete emisiju o Vučiću??? - upitala je voditeljka SNS na Tviteru. Vojtehovski je navela da su emisija i njen naziv zaštićeni, da je SNS time prekršila autorska prava i prisvojila ono što nije njihovo, i pozvala odgovorne da uklonite naziv emisije sa Jutjuba.

Twitter printscreen
- Emisija je u Autorskoj agenciji za Srbiju a.d. pod br 083/2015. Gospodo @sns_srbija uklonite naziv #ŽivotPriča da vas ne tužim za kradju. - napsala je vodeteljka u jednom od tvitova koji su usledili. Kada je primetila da je naziv emisije ukolnjen, Tanja je dodala: "Vidim @sns_srbija da ste sklonili naziv moje emisije. Mogli ste i da se izvinite zbog "greške" koju ste napravili, možda mnogo tražim." (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.