SNS sprema krivične prijave protiv pobunjene opozicije: Čedu, Borisa i Čanka ne pominju (FOTO)

ludilo raste

SNS sprema krivične prijave protiv pobunjene opozicije: Čedu, Borisa i Čanka ne pominju (FOTO)

Funkcioner SNS Aleksandar Martinović najavio je podnošenje krivičnih prijava protiv lidera opozicije zbog "pokušaja manipulacije izbornim procesom"
Objavljeno:

Kako je rekao, prijave će biti podnete protiv lidera DS, DSS, Dveri i Pokreta Dosta je bilo, Bojana Pajtića, Sande Rašković Ivić, Boška Obradovića i Saše Radulovića. Tuča u Skupštini Srbije: Pogledajte obračun Dveri i RIK-a! (VIDEO) - Podnećemo krivične prijave zbog svega što su probali da urade, da manipulišu izbornim procesom, da vrše nezapamćeni pritisak na RIK i da se na silu uđe u Narodnu skupštinu, rekao je Martinović.

Martinović, koji nije spominjao lidere koalicije SDS-LDP-LSV, rekao je da je ono što se dešavalo tokom noći između četvrtka i petka i tokom dana nezabeleženo u istoriji moderne demokratije u Srbiji. - Nezabeleženo je da predsednik jedne političke opcije koja je učestvovala na izborima sa galerije posmatra sednicu RIK, na šta nije imao pravo, ali mu je iz političke kurtoazije to omogućeno, nakon saopštavanja rezultata počne da vređa najpogrdnijim rečima predsednika RIK i direktora Republičkog zavoda za statistiku, rekao je Martinović.
Printscreen Facebook
Funkcioner SNS je rekao "da je to je sve samo ne demokratsko i parlamentarno ponašanje". Ranije danas, lideri opozicije su u sedištu DSS pozvali građane na protest ispred sedišta RIK u subotu u 13 časova. DS pozvala svoje glasače da glasaju za DSS-Dveri! Kako su rekli, oni pozivaju "na odbranu demokratije i Srbije" i tvrde da je SNS "ukrao 300.000 glasova na izborima". (Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.