DS optužio SNS da sprema izbornu krađu, naprednjaci: Demokrate lažu!(FOTO)

međusobni sukobi

DS optužio SNS da sprema izbornu krađu, naprednjaci: Demokrate lažu!(FOTO)

Prema saznanjima DS, u MUP-u će sada reći da se radi o kompjuterskoj grešci, ali kako navode, to nije moguće, jer je podatke morala da upiše nečija ruka
Objavljeno: 19:03h

Zamenica predsednika DS Gordana Čomić rekla je na konferenciji za novinare da ta stranka neće dozvoliti da neko upisivanjem lažnih birača pokrade izbore i najavila podnošenje krivične prijave. Sprema se velika izborna krađa?! Ovaj tekst to dokazuje! (FOTO) - Nećemo dozvoliti ovakve pokušaje krađe. Sačuvaćemo naše pravo na slobodan glas - istakla je Čomić i ocenila da za tako nešto mora biti odgovoran neko iz vlasti i neko iz policije. Prema saznanjima DS, u MUP-u će sada reći da se radi o kompjuterskoj grešci, ali kako je Čomić navela, to nije moguće jer je te podatke morala da unese nečija ruka. Ona je pozvala građane da sve takve primere prijave.

Fonetds
Srpska napredna stranka ocenila je danas skandaloznim navode demokrata o pripremanju krađe izbora, navodeći da se ponovo koriste najbrutalnijim lažima, sa ciljem da, četiri dana pred izbore, uznemire građane i stvore haos u zemlji. - Nova laž o navodnom pripremanju izborne krađe očigledno dolazi iz kuhinje Tuđmanovog propagandiste Macana, koji savetuje lažne demokrate kako da još više oblate svoju državu i bace ljagu na nju - stiče se u saopšštenju SNS. Naprednjaci navode demokrata smatraju skandaloznim i upozoravaju da građani treba da očekuju nove laži iz vrha DS-a i nove strategije obmanjivanja. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.