Danas si ministar, sutra nisi: Vučić otpisao Kori Udovički?

leteće perje

Danas si ministar, sutra nisi: Vučić otpisao Kori Udovički?

Razgovarao sam sa ministarkom Udovički, ali nikada ne pričam o razgovorima u četiri oka. Siguran sam da će mnogi drugi govoriti i prepričavati - rekao je premijer
Objavljeno: 13:12h

Premijer naše zemlje, Aleksandar Vučić rekao je da je danas razgovarao sa potpredsednicom vlade Kori Udovički, čija je sestra optužila direktora EMS Nikolu Petrovića da je od nje tražio mito u vezi sa izgradnjom vetroparka, ali da ne želi da govori o tome. On je takođe poručio da neko mora da odgovara zbog te afere, odgovarajući na pitanja novinara u Smederevu. - Razgovarao sam s njom, ali nikada ne pričam o razgovorima u četiri oka. Siguran sam da će mnogi drugi govoriti i prepričavati, ali ja neću, jer sa mnom ljudi iz celog sveta razgovaraju, ali ja ne prepričavam razgovore u četiri oka - rekao je Vučić. Za pitanje koje mu je uputio ranije ministar Aleksandar Vulin - dokle će u vladi da trpi ministareku Kori Udovički - Vučić je rekao da je normalno pitanje, odnosno da je normalno da se čuje i takvo mišljenje.

Vulin pita Vučića: Kako možeš da trpiš Kori Udovički u Vladi?! (FOTO) - To je nešto što je normalno u demokratskom društvu danas ste predsednik vlade, sutra niste, danas ste ministar, sutra niste, danas ste političar, sutra niste. Ne vidim šta je tu problem - rekao je Vučić i istakao da je ipak najvažnije da se u toj aferi razjasniti sve do kraja. - Neko je nešto fabrikovao da bi napravio drugu vrstu afere. I jedno i drugo mora da se razjasni - ili je neko tražio pare ili nije. Ako je tražio, mora u zatvor, makar to bio ja. Ili ako nije, onda zbog uznemiravanja javnosti mora da neko odgovara pred licem pravde - poručio je Vučić. Jer, kako je primetio, smešno je da svi optuženi idu na detektor laži, a da oni koji su optuživali ne žele to da učine. - Pametnom je sve jasno, ali ne želim da zaključujem u ime državnih organa. Oni će doneti odluke - zaključio je Vučić. Ranije, premijer je izjavio da će do 15. oktobra reći koja je sudbina pojedinih ministara i da li će biti rekonstrukcije ili izbora. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.